Ships for sale saka pangguna Kristen Broe / Hagland

Kapal pukat purse-seine kanggo didol TWIN RIGGER FLYSHOOTER / TRAWLER, LOA 33.5m, 1998
Kapal pukat purse-seine - GRT 331
Trawler Freezer Otonom Kapasitas Gedhe kanggo didol mbeku STERN TRAWLER, LOA 99.1m, 1973
Trawler Freezer Otonom Kapasitas Gedhe - Draf kapal 9.83m - GRT 2994
Kapal pukat balok kanggo didol PUKAT UDANG BEAM, LOA 19.98m, 1976
Kapal pukat balok
Fishing Trawler kanggo didol KAPAL MANCING INSHORE, LOA 16.7m, 1948
Fishing Trawler
Fishing Trawler kanggo didol PUSAT IKAN, LOA 14.95m, 2018
Fishing Trawler - GRT 52
Fishing Trawler kanggo didol WETFISH STAR TRAWLER, LOA 23m, 1988
Fishing Trawler
Kapal kanggo pangolahan lan pangiriman iwak kanggo didol IKAN PANJANG / PUTRA INDUSTRI, LOA 23.5m, 2003
Kapal kanggo pangolahan lan pangiriman iwak - GRT 163
Fishing Trawler kanggo didol WETFISH STAR TRAWLER, LOA 23.7m, 1988
Fishing Trawler - GRT 183
Fishing Trawler kanggo didol WETFISH STAR TRAWLER, LOA 24.2m, 2002
Fishing Trawler - Draf kapal 4.5m - GRT 180
Fishing Trawler kanggo didol 2x WETFISH STAR TRAWLERS, DWT 80, LOA 24.95m, 2002
Fishing Trawler
Fishing Trawler kanggo didol WETFISH STAR TRAWLER, LOA 26.01m, 1979
Fishing Trawler - GRT 208
Fishing Trawler kanggo didol PUSAT IKAN, LOA 27.75m, 1982
Fishing Trawler - GRT 243
Fishing Trawler kanggo didol WETFISH STAR TRAWLER, LOA 27.98m, 2007
Fishing Trawler
Fishing Trawler kanggo didol WETFISH STAR TRAWLER, DWT 175, LOA 29.58m, 2004
Fishing Trawler - GRT 198
Fishing Trawler kanggo didol WETFISH STAR TRAWLER, LOA 30.71m, 1988
Fishing Trawler - GRT 296
Fishing Trawler kanggo didol WETFISH STAR TRAWLER, LOA 33.9m, 1985
Fishing Trawler - Draf kapal 4.6m - GRT 395
Fishing Trawler kanggo didol WETFISH STAR TRAWLER, LOA 38.6m, 1984
Fishing Trawler - Draf kapal 6.4m - GRT 488
Kapal pukat purse-seine kanggo didol PURSE SEINER, LOA 23.99m, 1998
Kapal pukat purse-seine - Draf kapal 4.26m - GRT 199
Kapal pukat purse-seine kanggo didol PURSE SEINER, LOA 26m, 2002
Kapal pukat purse-seine - Draf kapal 3.1m - GRT 119
Fishing Trawler kanggo didol WETFISH STAR TRAWLER, LOA 39.3m, 2010
Fishing Trawler - GRT 620
34
Total ditemokake: 60
Tambah kapal
Njaluk kapal

mlebu

Kelalen sandi? Klik kene

Ora anggota? Ndaftar gratis