Ships for sale saka pangguna Andreas Sonnichsen / Hagland

Kapal Pasokan Cepet (FSV) kanggo didol KAPAL TRANSFER CREW, LOA 17m, 2013
Kapal Pasokan Cepet (FSV) - Draf kapal 1.4m
Kapal kerja kanggo didol KERJA, LOA 11m, 2022
Kapal kerja - Draf kapal 0.5m
Kapal pasokan kanggo didol KAPUR, LOA 14.54m, 1976
Kapal pasokan
kapal RORO kanggo didol 82m / 500 pax Penumpang / Kapal RoRo didol / #1056478, LOA 82m, 1996
kapal RORO - Draf kapal 4.4m
Kapal penumpang kanggo didol FERRY PENUMPANG, LOA 33m, 2007
Kapal penumpang - Draf kapal 1.98m
Kapal Pasokan Cepet (FSV) kanggo didol CREW TRANSFER CATAMARAN, LOA 21.65m, 2013
Kapal Pasokan Cepet (FSV) - Draf kapal 0.9m
Kapal Pasokan Cepet (FSV) kanggo didol CREW TRANSFER CATAMARAN, LOA 21.65m, 2013
Kapal Pasokan Cepet (FSV) - Draf kapal 0.9m
Kapal Pasokan Cepet (FSV) kanggo didol SERVICE CREW TRANSFER CATAMARAN, LOA 23.95m, 2016
Kapal Pasokan Cepet (FSV)
Kapal Pasokan Cepet (FSV) kanggo didol SERVICE CREW TRANSFER CATAMARAN, LOA 23.95m, 2016
Kapal Pasokan Cepet (FSV)
Kapal Pasokan Cepet (FSV) kanggo didol KAPAL TRANSFER CREW, LOA 25.14m
Kapal Pasokan Cepet (FSV) - Draf kapal 1.22m
Kapal Pasokan Cepet (FSV) kanggo didol KAPAL TRANSFER CREW, LOA 25.14m
Kapal Pasokan Cepet (FSV) - Draf kapal 1.22m
Kapal Pasokan Cepet (FSV) kanggo didol OFFSHORE ANGIN FARM Dhukungan VESSEL, LOA 25.2m, 2015
Kapal Pasokan Cepet (FSV)
Kapal pasokan kanggo didol KAPAL KREW, LOA 16.52m, 1979
Kapal pasokan - Draf kapal 1.2m
Anchor Handling Tug Supply (AHTS) kanggo didol PENANGANAN jangkar TUG, DWT 585, LOA 57.44m, 1984
Anchor Handling Tug Supply (AHTS) - Draf kapal 4.81m
Kapal survey kanggo didol PANALITEN / KAPAL EKSPEDISI, LOA 30.57m, 1976
Kapal survey
Kapal kerja kanggo didol KAPAL SERBAGUNA KARO HYDRAULIC CRANE, LOA 14m, 2012
Kapal kerja - Draf kapal 1.8m
Kapal Pasokan Cepet (FSV) kanggo didol KAPAL TRANSFER CREW, LOA 20m, 2014
Kapal Pasokan Cepet (FSV) - Draf kapal 1.49m
Kapal Pasokan Cepet (FSV) kanggo didol KAPAL TRANSFER CREW, LOA 14.83m, 1988
Kapal Pasokan Cepet (FSV) - Draf kapal 0.7m
Kapal pasokan platform (PSV) kanggo didol PLATFORM SUPPLY VESSEL, LOA 73.6m, 2006
Kapal pasokan platform (PSV) - Draf kapal 5m
Kapal pasokan platform (PSV) kanggo didol PLATFORM SUPPLY VESSEL, DWT 3240, LOA 74m, 2010
Kapal pasokan platform (PSV) - GRT 2175
Total ditemokake: 95
Tambah kapal
Njaluk kapal

mlebu

Kelalen sandi? Klik kene

Ora anggota? Ndaftar gratis