Ships for sale saka pangguna FIDAALI / MAJOLICA TRADING SRL

Tongkang kanggo didol 56m Crane Barge 350t, LOA 56m, 2019
Tongkang - Draf kapal 3.2m
$4,000,000
tanker lenga, tanker kimia kanggo didol Kapal RoRo 110m, DWT 4616, LOA 110m, 1982
tanker lenga, tanker kimia - Draf kapal 4.6m - GRT 6413
$2,500,000
Kapal kerja kanggo didol 24m / 22ts BP Multicat for Sale / # 1106842, LOA 24.45m, 2019
Kapal kerja - Draf kapal 2.1m
seiner kanggo didol [FSH195] Fishing trawler-seiner, LOA 63.45m, 1979
seiner - GRT 1759
Kapal kerja kanggo didol 33m / ,9ts crane Workboat for Sale / #1019307, DWT 282, LOA 33.21m, 1980
Kapal kerja - Draf kapal 4.04m
€140,000
Total ditemokake: 5
Tambah kapal
Njaluk kapal

mlebu

Kelalen sandi? Klik kene

Ora anggota? Ndaftar gratis