Ships for sale saka pangguna Andreas Sonnichsen / Hagland

Kapal feri kanggo didol Feri Penumpang Ro / Ro, DWT 29, LOA 40.6m, 1975
Kapal feri - GRT 6
Kapal pasokan kanggo didol KAPUR, LOA 15.2m, 2016
Kapal pasokan - Draf kapal 1.15m
Kapal survey kanggo didol GARD / RESEARCH VESSEL, LOA 43.67m, 1955
Kapal survey
Kapal dhukungan kanggo didol STEEL RESEARCH VESSEL, LOA 59.5m, 1972
Kapal dhukungan
Anchor Handling Tug Supply (AHTS) kanggo didol AHTS / FI-FI SAFETY SANDBY VESSEL, DWT 1787, LOA 60m, 2002
Anchor Handling Tug Supply (AHTS) - Draf kapal 4.6m
Tugboat kanggo didol TUG, LOA 27.48m, 1982
Tugboat - Draf kapal 3.8m - GRT 241
Kapal survey kanggo didol SURVEY VESSEL, LOA 36.51m, 1980
Kapal survey - GRT 376
Kapal pasokan kanggo didol HOSE / SUPPLY WEDDING, LOA 33m, 1980
Kapal pasokan
Kapal Pasokan Cepet (FSV) kanggo didol DUKUNGAN OFFSHORE / kapal transfer kru, LOA 26.4m, 2010
Kapal Pasokan Cepet (FSV) - Draf kapal 2.7m - GRT 222
Kapal pasokan kanggo didol HOSE / SUPPLY WEDDING, LOA 26.4m, 1989
Kapal pasokan
Kapal dhukungan kanggo didol Multipurpose OFFSHORE / kapal dhukungan, LOA 26.3m, 1973
Kapal dhukungan - Draf kapal 3m
Kapal survey kanggo didol MPP / SUPPLY / DIVE / GUARD VESSEL, LOA 26m, 1966
Kapal survey - Draf kapal 2.7m
Kapal dhukungan kanggo didol Multipurpose OFFSHORE / kapal dhukungan, LOA 25.64m
Kapal dhukungan - Draf kapal 2.7m
Kapal feri kanggo didol Dhuwur SPEED CATAMARAN, LOA 35.3m, 2010
Kapal feri - Draf kapal 1.5m - GRT 332
Kapal feri kanggo didol Dhuwur SPEED CATAMARAN, LOA 41.3m, 2003
Kapal feri - Draf kapal 1.42m - GRT 539
Kapal feri kanggo didol DOUBLE ENDED RO-RO / kapal penumpang, LOA 60.7m, 1999
Kapal feri
Kapal nelayan kanggo didol PLEASURE YACHT kanggo wisata mancing turistic, LOA 22.35m, 1972
Kapal nelayan - GRT 79
Kapal feri kanggo didol EX MILITER FERRY, LOA 37.8m, 1966
Kapal feri
Kapal Pasokan Cepet (FSV) kanggo didol KAPAL TRANSFER CREW, LOA 20m, 2012
Kapal Pasokan Cepet (FSV) - Draf kapal 1.7m
Kapal Pasokan Cepet (FSV) kanggo didol KAPAL TRANSFER CREW, LOA 26m, 2011
Kapal Pasokan Cepet (FSV) - Draf kapal 2.2m
Total ditemokake: 95
Tambah kapal
Njaluk kapal

mlebu

Kelalen sandi? Klik kene

Ora anggota? Ndaftar gratis