Ships for sale saka pangguna Andreas Sonnichsen / Hagland

Tongkang kanggo didol DIRI PROPELLERS BARGE, LOA 24.2m, 2009
Tongkang - Draf kapal 1.8m - GRT 195
Kapal survey kanggo didol MULTI LAYANAN WEDDING, LOA 28.23m, 1968
Kapal survey - Draf kapal 3.23m - GRT 498
Kapal Pasokan Cepet (FSV) kanggo didol CREW TRANSFER VESSEL / Kerajinan Putri, LOA 15.9m, 2018
Kapal Pasokan Cepet (FSV) - Draf kapal 1.4m - GRT 27
Kapal Pasokan Cepet (FSV) kanggo didol KAPAL TRANSFER CREW, LOA 25.7m, 2014
Kapal Pasokan Cepet (FSV) - Draf kapal 1.54m
Kapal Pasokan Cepet (FSV) kanggo didol KAPAL TRANSFER CREW, LOA 18.06m, 1988
Kapal Pasokan Cepet (FSV)
Kapal kanggo pangolahan lan pangiriman iwak kanggo didol PELAGIC TRAWLER, LOA 62.15m, 1980
Kapal kanggo pangolahan lan pangiriman iwak - GRT 906
Tugboat kanggo didol TUG / KAPAL UTILITAS, LOA 25.8m, 2001
Tugboat - Draf kapal 2.3m - GRT 167
Tugboat kanggo didol TUG, LOA 24.17m, 1977
Tugboat - Draf kapal 4.1m
Tugboat kanggo didol TUG, LOA 23.2m, 1956
Tugboat - Draf kapal 2.12m
Kapal pasokan kanggo didol PENUMPANG / KAPAL KERJA, LOA 21.11m, 1973
Kapal pasokan
Multi-purpose kanggo didol 3x BATU / BATU CARRIER / SIDE TIPPERS, DWT 563, LOA 49.65m, 1985
Multi-purpose - Draf kapal 2.2m
Anchor Handling Tug Supply (AHTS) kanggo didol 2x AHTS anyar-mbangun, DWT 1900, LOA 68.8m, 2016
Anchor Handling Tug Supply (AHTS) - Draf kapal 5.2m
Kapal Pasokan Cepet (FSV) kanggo didol FAST RESCUE BOAT, LOA 7.7m, 2019
Kapal Pasokan Cepet (FSV)
Kapal kerja kanggo didol KAPAL SERBAGUNA KARYA PELABUHAN, LOA 14.55m, 1974
Kapal kerja - Draf kapal 2m
Kapal patroli kanggo didol MANTAN KAPAL PATROL TNI AL, LOA 19.75m, 1975
Kapal patroli
Kapal pasokan kanggo didol KREW / PILOT / KAPAL PENUMPANG, LOA 19.5m, 2000
Kapal pasokan - Draf kapal 1.5m
Kapal nelayan kanggo didol PLEASURE Fishing VESSEL, LOA 19.35m, 1960
Kapal nelayan
Kapal patroli kanggo didol PILOT WESSEL, LOA 16.8m, 1998
Kapal patroli
Kapal dhukungan kanggo didol KAPAL IKAN ANGLING, LOA 16.68m, 1983
Kapal dhukungan - Draf kapal 1.2m - GRT 32
Kapal pasokan kanggo didol KERJA SERBAGUNA / KREW BOAT, LOA 16.14m, 2006
Kapal pasokan - GRT 19
Total ditemokake: 95
Tambah kapal
Njaluk kapal

mlebu

Kelalen sandi? Klik kene

Ora anggota? Ndaftar gratis