Kapal kanggo didol

Kapal motor kanggo didol 24m Kapal Penumpang for Sale / # 1057838, LOA 24.25m, 1997
Kapal motor
€1,000,000
Kapal motor kanggo didol 41m / 216 pax Kapal Penumpang for Sale / # 1062928, LOA 41.3m, 2003
Kapal motor - Draf kapal 1.45m
€2,600,000
Tongkang kanggo didol 1978 Dibangun ing omah 33 kaki, LOA 33m, 2020
Tongkang
$125,000
Kapal kerja kanggo didol New FM21 Open Work Prau, LOA 21m, 2014
Kapal kerja - Draf kapal 2m
Kapal motor kanggo didol Delta-Star 30 Trawler / FORMULIR KIT Potter, LOA 30m
Kapal motor - Draf kapal 4m
€22,000
Towboat kanggo didol Twin Screw 30t Bollard Tarik Tug, LOA 30m
Towboat - Draf kapal 3m
$1,800,000
Towboat kanggo didol 17 METER FAST PILOT BOAT FOR SALE (Anyar Dibangun Ing Stok), LOA 16m, 2015
Towboat - Draf kapal 1.5m
Katamaran kanggo didol Kapal Dhukungan Offshore, LOA 15.43m, 2008
Katamaran - Draf kapal 0.95m
€395,000
kapal RORO kanggo didol 100m / 700 pax Penumpang / Kapal RoRo didol / #1018030, LOA 99.52m, 1979
kapal RORO - Draf kapal 3.64m
$1,790,000
Pembawa akeh kanggo didol Kapal gencargo kali segara didol 3850 DWT / 198x BLT, DWT 3853, LOA 119.2m
Pembawa akeh - Draf kapal 4.25m
Metal kethokan kanggo didol Butik Cruise Ship / Family Yacht Dokumentasi USA, LOA 156m, 1983
Metal kethokan - Draf kapal 12m
$4,500,000
Kapal motor kanggo didol 1984 78' Stern Wheeler, LOA 78m, 1984
Kapal motor - Draf kapal 4m - GRT 80
$350,000
Kapal kerja kanggo didol 2012 KARYA KAPAL, LOA 9.5m, 2012
Kapal kerja - Draf kapal 0.68m
£190,000
Katamaran kanggo didol 2008BLT CATAMARAN, LOA 23.7m, 2008
Katamaran - GRT 73
Multi-purpose kanggo didol 22m Multicat for Sale / # 1112629, LOA 22m, 1981
Multi-purpose - Draf kapal 0.8m
£310,000
Towboat kanggo didol 31m / 65ts BP Tug for Sale / #1074207, DWT 285, LOA 30.8m, 2012
Towboat - Draf kapal 4.6m
€3,500,000
Kapal feri kanggo didol OPEN TYPE DOUBLE END FERRY, DWT 759, LOA 97.6m, 2011
Kapal feri
Kapal feri kanggo didol FERRY RO / PAX pindho rampung, LOA 80.5m, 2010
Kapal feri
Kapal feri kanggo didol FERRY RO / PAX pindho rampung, DWT 900, LOA 101.8m, 2009
Kapal feri
Kapal prau kanggo didol 40mtr Crew Prau, DWT 50, LOA 40m, 2021
Kapal prau
Total ditemokake: 3455
Tambah kapal
Njaluk kapal

mlebu

Kelalen sandi? Klik kene

Ora anggota? Ndaftar gratis