Kapal kanggo didol

Kapal kontainer kanggo didol 10 mtr. Inboard Diesel Waterjet Rescue Cabin Boat for sale, LOA 9.8m, 1995
Kapal kontainer - Draf kapal 0.6m
€75,000
Kapal motor kanggo didol 42mt 2017 kapal penumpang FOR SALE, LOA 41.95m, 2017
Kapal motor - GRT 520
no ship photo 159mt KAPAL PENUMPANG RORO, LOA 159m, 1990
Kapal reefer - Draf kapal 7.5m
Kapal motor kanggo didol 1964 40′ x 12′ Angkatan Laut Ngonversi Fiberglass 32 Kapal Penumpang, LOA 40m, 2019
Kapal motor - Draf kapal 4m - GRT 23
$39,900
Perahu inflatable kaku kanggo didol 2009/2020 26′ Silvership Ambar karo 250hp Suzuki Outboards, LOA 26m, 2020
Perahu inflatable kaku
$120,000
Tongkang kanggo didol 42' Baja Shugart Push Boat, LOA 42m, 1987
Tongkang - Draf kapal 3m
$136,000
no ship photo MODERN pindho rampung FERRIES FOR SALE, DWT 759, LOA 63.55m, 2011
Kapal feri - Draf kapal 2.7m - GRT 2199
no ship photo 151mt RORO CARGO VESSEL, DWT 4336, LOA 151.13m, 1991
Pembawa akeh - Draf kapal 6.417m - GRT 8746
Kapal motor kanggo didol 2002 Kapal Penumpang For Sale, LOA 9.2m, 2002
Kapal motor - Draf kapal 1.44m
£69,000
Towboat kanggo didol 2009 Twin Screw Tug For Sale & Charter, LOA 16.56m, 2016
Towboat - Draf kapal 2.28m
€750,000
Lifeboat kanggo didol Digunakake Jet Rescue Boat karo Bukh Steyr Engine, LOA 30m, 2001
Lifeboat
$10,000
Fishing Trawler kanggo didol 27m Trawler Iwak Basah, LOA 25.91m, 1977
Fishing Trawler - GRT 200
Kapal feri kanggo didol Feri mobil dobbel rampung kanthi apik kanthi sertifikat sing sah 2023, DWT 345, LOA 64.33m, 2017
Kapal feri - Draf kapal 3.56m - GRT 839
€160,000
Towboat kanggo didol 1992 KARYA KAPAL 26,50 m, LOA 26.5m, 1992
Towboat - Draf kapal 1.25m - GRT 73
€995,000
kapal pesiar kanggo didol 593' 920 Pax Cruise Ship, LOA 592m, 2000
kapal pesiar - GRT 24
$46,000,000
Kapal patroli kanggo didol 115' KAPAL PATROL, LOA 115m, 2016
Kapal patroli - Draf kapal 1.85m
$6,600,000
lifeboat kanggo didol 1928 26.5' Baja Replika Tugboat, LOA 26m, 1928
lifeboat - Draf kapal 3m
$19,950
no ship photo TUG BOATS FOR SALE / CARTER, LOA 39.7m, 1973
Towboat - Draf kapal 4.15m - GRT 20887
Tongkang kanggo didol Sailing-chartership jinis schokker, LOA 17.5m, 1994
Tongkang - Draf kapal 5.2m
€410,000
no ship photo PENUMPANG KAPAL CATAMARAN kanggo CARTER, LOA 30.47m, 1992
Katamaran - Draf kapal 3.53m - GRT 294
Total ditemokake: 3463
Tambah kapal
Njaluk kapal

mlebu

Kelalen sandi? Klik kene

Ora anggota? Ndaftar gratis