Kapal kanggo didol

Kapal motor kanggo didol 42mt 2019 KAPAL PENUMPANG karo KELAS RINA, LOA 42m, 2019
Kapal motor - Draf kapal 1.7m
Hotel kanggo didol 1976 Hotelship, LOA 24.96m, 1976
Hotel - Draf kapal 1.6m
€395,000
kapal RORO kanggo didol 96m / 585 pax Penumpang / Kapal RoRo didol / #1031657, LOA 95.81m, 1989
kapal RORO - Draf kapal 3.61m
Landing Craft, Tank kanggo didol 1990BLT LCT RO/PAX FERRY, DWT 600, LOA 72.5m, 1990
Landing Craft, Tank - Draf kapal 2.3m - GRT 753
no ship photo 38mt HSC Craft Catamaran kanggo Charter, LOA 38m, 1986
Pembawa akeh - Draf kapal 2.29m
no ship photo 34mt KAPAL PENUMPANG, DWT 22, LOA 34m, 1992
Kapal motor - Draf kapal 3.53m - GRT 308
Kapal kontainer kanggo didol 157' Kapal Pasokan Kru Cepet, LOA 157m, 2020
Kapal kontainer - Draf kapal 2.2m
$5,500,000
Towboat kanggo didol 1966 Tug - Screw Tunggal For Sale, LOA 28.5m, 1966
Towboat - Draf kapal 3.9m
$240,000
Landing Craft, Tank kanggo didol 1976 134'9 x 29' LCU, LOA 134m, 1976
Landing Craft, Tank - Draf kapal 4m
$499,000
no ship photo modern pindho rampung LNG / FUEL DUAL / BATTERY ferry, LOA 109m, 2017
operator LNG - Draf kapal 17.2m - GRT 2989
no ship photo 86mt pindho rampung RORO FERRY, LOA 86.8m, 1976
Pembawa akeh
Kapal RoPax kanggo didol 46mt DOUBLE ENDED FERRY FOR SALE IN TURKEY, DWT 3594, LOA 46.95m, 1984
Kapal RoPax
kapal RORO kanggo didol Rega Turun // 145m / 2.264 pax Penumpang / Kapal RoRo Didol / #1022288, LOA 145.02m, 1983
kapal RORO - Draf kapal 6.47m
€12,000,000
Kapal kerja kanggo didol Perahu Kerja Aluminium 30 (kasedhiya), LOA 8.85m, 2000
Kapal kerja - Draf kapal 0.71m
£70,000
Multi-purpose kanggo didol 16.45 Multicat Kanthi Hiab lan 4 winches, LOA 16m, 2012
Multi-purpose - Draf kapal 1m
Kapal RoPax kanggo didol 419' RoPax Night Ferry, DWT 1563, LOA 128.02m, 1973
Kapal RoPax - Draf kapal 5.92m - GRT 12281
$3,900,000
Kapal patroli kanggo didol 1987 Aneka Kapal Patroli, LOA 25.93m, 1987
Kapal patroli - Draf kapal 1.7m
€295,000
Katamaran kanggo didol 33m High Speed ​​Catamaran SEACAT Ferry - 229 Penumpang - 28 Knot, DWT 24, LOA 33m, 1986
Katamaran - Draf kapal 1.2m - GRT 285
$349,500
Towboat kanggo didol 20PAX FAST CREW BOAT HDPE, LOA 12m, 2009
Towboat
Towboat kanggo didol 17 Meter Crew Transfer Boat Aluminium 30Pax 30 knot, LOA 17m, 2020
Towboat - Draf kapal 1.5m
Total ditemokake: 3463
Tambah kapal
Njaluk kapal

mlebu

Kelalen sandi? Klik kene

Ora anggota? Ndaftar gratis