Kapal kanggo didol

Kapal pasokan platform (PSV) kanggo didol 82m Offshore Dhukungan & Konstruksi Kapal for Sale / #1044025, DWT 2, LOA 81.9m, 1991
Kapal pasokan platform (PSV) - Draf kapal 4.97m
Kapal Pasokan Cepet (FSV) kanggo didol 81m / DP 2 Dhukungan Offshore & Kapal Konstruksi for Sale / #1025859, DWT 2, LOA 80.77m, 1983
Kapal Pasokan Cepet (FSV) - Draf kapal 4.98m
kapal selam kanggo didol KACA BOTTOM BOAT / DAY CRUISER, LOA 28.4m, 2020
kapal selam - Draf kapal 2.8m
Tongkang kanggo didol Barge Komersial kanggo karya utawa konversi, LOA 57m
Tongkang - Draf kapal 4m
£35,000
kapal RORO kanggo didol 100m / 600 pax Penumpang / Kapal RoRo didol / #1074952, LOA 99.9m, 2021
kapal RORO - Draf kapal 3m
€5,000,000
Kapal pasokan kanggo didol 70mtr AHTS 9000hp 2019 mbangun, LOA 70m, 2019
Kapal pasokan
Katamaran kanggo didol 63' FERRY CATAMARAN CEPAT, LOA 63m, 1999
Katamaran - Draf kapal 6.9m
$750,000
Katamaran kanggo didol 112' FERRY CATAMARAN CEPAT, LOA 112m, 1991
Katamaran - Draf kapal 10m
$1,450,000
kapal pesiar kanggo didol Kapal Nedha bengi 200 Pax, LOA 24m, 2014
kapal pesiar - Draf kapal 1.8m
Towboat kanggo didol 35TBP Single Screw Sea Going Tugboat, LOA 31.11m, 1976
Towboat - Draf kapal 5m
€99,000
Towboat kanggo didol Vintage ice breaking tug Harald., LOA 28.53m, 1963
Towboat - Draf kapal 3.8m
Towboat kanggo didol 15M Workboat For Sale - Crew Supply Boat, LOA 14.95m, 2018
Towboat - Draf kapal 1m
Kapal pasokan kanggo didol 73mtr AHTS DPII, 8000hp 3 kapal kasedhiya, LOA 72m, 2019
Kapal pasokan
Pembawa akeh kanggo didol 210.000DWT Bulk Carrier Panggunaan Bahan Bakar Ganda, DWT 210000, LOA 299.95m, 2021
Pembawa akeh
Towboat kanggo didol 26mtr Tug (Nol jam), LOA 26m, 2017
Towboat
$675,000
Kapal kontainer kanggo didol [NIS014] Multifungsi, riset, kapal layanan sing didol, DWT 221, LOA 54.82m, 1991
Kapal kontainer - Draf kapal 4.14m - GRT 739
Towboat kanggo didol 1985 Twin meneng Tug For Sale, LOA 22.4m, 1985
Towboat - Draf kapal 2.2m
€1,000,000
Pembawa akeh kanggo didol 176' Kapal Kargo Geared, DWT 788, LOA 53.6m, 1966
Pembawa akeh - Draf kapal 3.85m - GRT 549
$495,000
Landing Craft, Tank kanggo didol RINA KELAS 39M RO/PAX LCT, LOA 39m, 2017
Landing Craft, Tank - Draf kapal 2.4m - GRT 248
Pembawa akeh kanggo didol Tongkang Kotak Pesisir Gedhe 45,54m x 9,50m, DWT 1100, LOA 45.54m, 1978
Pembawa akeh
£165,000
Total ditemokake: 3463
Tambah kapal
Njaluk kapal

mlebu

Kelalen sandi? Klik kene

Ora anggota? Ndaftar gratis