Kapal kanggo didol

no ship photo 125mt ROPAX FERRY FOR SALE, LOA 125.7m, 1977
Kapal RoPax
no ship photo 102mt PENUMPANG HSC, DWT 31960, LOA 102m, 1996
Kapal feri
Kapal kerja kanggo didol 2015 Kapal Kerja, LOA 12m, 2011
Kapal kerja - Draf kapal 0.8m
€250,000
Fishing Trawler kanggo didol Perahu Nelayan Tuna Cilik, LOA 12.2m, 1974
Fishing Trawler
Towboat kanggo didol PENJUAL KEEN // 25m / 28ts BP Tug for Sale / #1031903, DWT 104, LOA 24.7m, 1988
Towboat - Draf kapal 3.19m
€675,000
no ship photo 75mt ROPAX FERRY FOR SALE, DWT 390, LOA 74m, 1981
Kapal RoPax - GRT 760
Kapal patroli kanggo didol Kapal kru cepet, LOA 8.6m, 1990
Kapal patroli
€82,500
no ship photo TANGKI KIMIA (loro sadulur)10,714 dwt, blt 2006, DWT 10714, LOA 121.41m, 2006
tanker lenga, tanker kimia - Draf kapal 8.31m - GRT 7064
kapal RORO kanggo didol 108m / 1.500 pax Penumpang / Kapal RoRo didol / #1096286, LOA 108m, 2017
kapal RORO - Draf kapal 2.85m
€8,800,000
Kapal feri kanggo didol OPEN TYPE DOUBLE / END FERRY, DWT 654, LOA 82.4m, 2003
Kapal feri - Draf kapal 2.2m
Katamaran kanggo didol 25mtr Aluminium Cat, LOA 25.2m, 2006
Katamaran - Draf kapal 3m
$500,000
Kapal Pasokan Cepet (FSV) kanggo didol 33mtr MPV, LOA 33.21m, 1980
Kapal Pasokan Cepet (FSV)
Kapal patroli kanggo didol 35mtr 52 knot Stealth Offshore Patrol Vessel, LOA 34.8m
Kapal patroli - Draf kapal 1.3m
Tongkang kanggo didol Macem-macem New Build Barges kasedhiya, LOA 180m, 2014
Tongkang
Tongkang kanggo didol 1967 60′ x 30′ Self-Propelled Spud Barge w/unit Harbormaster, LOA 60m, 1967
Tongkang - Draf kapal 5m
$275,000
Pembawa akeh kanggo didol 324' 5,228 mt DWT Self-Unloader, DWT 5222, LOA 324m, 1977
Pembawa akeh - Draf kapal 6.35m - GRT 3694
$1,600,000
Tongkang kanggo didol TOMBONG HOPPER lawang ngisor, DWT 2200, LOA 62.4m, 2020
Tongkang - Draf kapal 4m
no ship photo 1949 42′ x 11’9″ Russel Brothers Work Tug 12.34 GRT, LOA 42m, 1949
Towboat - Draf kapal 5m - GRT 12
$180,000
Towboat kanggo didol 1976 Tug - Screw Tunggal For Sale & Charter, LOA 19.98m, 2019
Towboat - Draf kapal 7.8m
€620,000
prau ladang angin kanggo didol 12m / 12 pax Crew Transfer Vessel for Sale / # 1112521, LOA 12m, 2004
prau ladang angin - Draf kapal 0.4m
$250,000
Total ditemokake: 3463
Tambah kapal
Njaluk kapal

mlebu

Kelalen sandi? Klik kene

Ora anggota? Ndaftar gratis