Kapal kanggo didol

Fishing Trawler kanggo didol 1989 Lafayette TUNNEL DRIVE 40, LOA 40m, 1989
Fishing Trawler
$50,000
Kapal motor kanggo didol 1989 Kapal Penumpang/Mobil, LOA 40.3m, 1989
Kapal motor - Draf kapal 2.55m - GRT 19603
€570,000
no ship photo Robert Alecrim, DWT 2623, LOA 79800m, 1981
Tanker kanggo produk pangan - GRT 1834
$6
Kapal motor kanggo didol Cruise Ship Jones undhang Complient, LOA 183m, 2009
Kapal motor
$5,500,000
kapal pesiar kanggo didol U.S Flagged Casino nedha bengi cruise, LOA 155m, 1998
kapal pesiar
$4,950,000
Tongkang kanggo didol 2- Tongkang Super, LOA 360m, 1984
Tongkang - Draf kapal 32m
$3,800,000
Kapal patroli kanggo didol 1978 Patrouille vaartuig, LOA 11m, 1978
Kapal patroli - Draf kapal 0.9m
€149,000
Towboat kanggo didol Damen Stan tug for Sale karo BV Class, DWT 14, LOA 14.73m, 2006
Towboat - GRT 37
Kapal longline kanggo didol 1978 Custom 47 Longliner, LOA 47m, 1978
Kapal longline
$94,500
Pemotong kanggo didol 36ft CROSSHAVEN ANGLING BOAT, LOA 36m, 1980
Pemotong - Draf kapal 4m
£12,000
Towboat kanggo didol 34m Z Peller Tug, LOA 33.92m, 1982
Towboat - Draf kapal 5.18m - GRT 396
tanker lenga, tanker kimia kanggo didol 100.429m Tangki Minyak, DWT 27, LOA 100.42m, 2012
tanker lenga, tanker kimia - Draf kapal 9.5m - GRT 4445
$3,500,000
Towboat kanggo didol 32.17m Z-Peller Tug, DWT 308, LOA 32.17m, 1984
Towboat - Draf kapal 4.81m - GRT 427
Kapal prau kanggo didol 17.9m RIB UK Cat, LOA 17.9m, 2004
Kapal prau - Draf kapal 0.96m
Fishing Trawler kanggo didol 36 'x 10' Steel Trapnet Kapal Fishing Komersial, Jaring lan Lisensi, LOA 36m, 1982
Fishing Trawler - Draf kapal 2m
$150,000
Kapal motor kanggo didol 1917 Panglima MV 60, LOA 60m, 1917
Kapal motor - Draf kapal 5m
$98,900
no ship photo Dijual Kapal / Kapal Tanker Minyak lan liyane minangka rega sing apik ing Irrevocable LC
tanker lenga, tanker kimia
Tongkang kanggo didol 1990 60' x 16' x 6' Baja Dek Barge kanthi Ramps, Sumur Spud lan Spuds, LOA 60m, 1990
Tongkang - Draf kapal 12m
$75,000
Multi-purpose kanggo didol Draft Multicat Workboat Cethek - for Sale utawa Charter, LOA 28m, 2012
Multi-purpose - Draf kapal 2.275m - GRT 247
no ship photo VLCC TANKER FOR SALE, DWT 296370, LOA 330m, 2009
tanker lenga, tanker kimia - Draf kapal 21.5m - GRT 156726
Total ditemokake: 3463
Tambah kapal
Njaluk kapal

mlebu

Kelalen sandi? Klik kene

Ora anggota? Ndaftar gratis