Kapal kanggo didol

kapal RORO kanggo didol 273' Feri Mono RoPax Cepet, DWT 255, LOA 83.25m, 2003
kapal RORO - Draf kapal 2.2m - GRT 2552
$7,900,000
Kapal riset kanggo didol Penjualan kapal Survey/Riset 42 m m/v IDEFIX - Gendéra Denmark ( ex SEAZIP FIX ing gendéra b/b), LOA 42.25m, 1981
Kapal riset - Draf kapal 5m - GRT 574
Kapal pasokan platform (PSV) kanggo didol 80mtr PSV Diesel / Listrik DP2, LOA 80m, 2019
Kapal pasokan platform (PSV)
no ship photo Kargo Umum / 4k DWT / BLT 2009 / FLAG VIETNAM, DWT 4070, LOA 87.5m, 2009
Pembawa akeh - Draf kapal 6.16m - GRT 2551
kapal pesiar kanggo didol 706' Kapal Pesiar Mewah, DWT 5237, LOA 214.88m, 1982
kapal pesiar - Draf kapal 7m - GRT 37548
$24,000,000
tanker lenga, tanker kimia kanggo didol Kapal tanker minyak VLCC kanggo didol, DWT 291768, LOA 333m, 2004
tanker lenga, tanker kimia - Draf kapal 21.02m - GRT 161045
kapal RORO kanggo didol 452' RoPax Night Ferry, DWT 5, LOA 452m, 1980
kapal RORO - Draf kapal 5.4m
$18,000,000
Kapal motor kanggo didol 512' KAPAL CRUISE, LOA 512m, 1975
Kapal motor
$8,500,000
Fishing Trawler kanggo didol 1986 Duffy 35, LOA 35m, 1986
Fishing Trawler - Draf kapal 3m
$150,000
Pembawa akeh kanggo didol For Sale: MV Celina, Antigua & amp; Gendéra Barbuda 6.182 ts dwat ing draf 6,76 m dibangun taun 2001 ing BEOGRAD BRODOGRADILISTE - YUG ing Yugoslavia, DWT 6182, LOA 104.4m, 2001
Pembawa akeh - Draf kapal 6.76m - GRT 4073
3
Kapal patroli kanggo didol 2010 Custom 30' Work / sarana pusher, LOA 30m, 2010
Kapal patroli
$39,900
Fishing Trawler kanggo didol PUSAT IKAN, LOA 9.92m, 2000
Fishing Trawler - GRT 9
Kapal patroli kanggo didol 93' KAPAL PATROL, LOA 93m, 1988
Kapal patroli
$775,000
Kapal motor kanggo didol Kapal Penumpang 180 wong, LOA 29.05m, 2005
Kapal motor
Kapal pukat purse-seine kanggo didol FLYSHOOTER / TRAWLER, LOA 32.12m, 2017
Kapal pukat purse-seine - GRT 430
Kapal motor kanggo didol 855' Kapal Pesiar Mewah, LOA 260.78m, 2016
Kapal motor - Draf kapal 8.01m
$39,000,000
Kapal RoPax kanggo didol 345' Ferry RoPax Cepet, DWT 373, LOA 103.55m, 1996
Kapal RoPax - Draf kapal 2.334m - GRT 3560
$11,000,000
Kapal kontainer kanggo didol 221' KAPAL SUPPLY OFFSHORE, LOA 221m, 1982
Kapal kontainer - Draf kapal 3060m - GRT 1948
$2,900,000
Pembawa akeh kanggo didol MV 'ALTENAVI' - BENDERA MALTA, DWT 7917, LOA 107.55m, 1987
Pembawa akeh - Draf kapal 7.7m - GRT 4891
Kapal kontainer kanggo didol 2014 Cascade Custom Cycle Tour Boat, LOA 25m, 2014
Kapal kontainer
$89,775
Total ditemokake: 3455
Tambah kapal
Njaluk kapal

mlebu

Kelalen sandi? Klik kene

Ora anggota? Ndaftar gratis