Kapal kanggo didol

Kapal motor kanggo didol 24m / 142 pax Kapal Penumpang for Sale / # 1058007, LOA 24.25m, 1997
Kapal motor - Draf kapal 2m
€750,000
Multi-purpose kanggo didol MPP tween 10500 DWT/668 TEU/2001 Damen dibangun kanggo didol, DWT 10500, LOA 143m, 2001
Multi-purpose - Draf kapal 7.35m
Multi-purpose kanggo didol Pengangkut wadah MPP Geared 1875 TEU/35000 DWT/2002 BLT for sale, DWT 35000, LOA 190m, 2002
Multi-purpose - Draf kapal 11.3m
kapal pesiar kanggo didol 1966 Dyer Pirate Ship, LOA 40m, 1966
kapal pesiar
$94,500
Tongkang kanggo didol BAUXITE TRANSSHIPMENT CRANE BARGE FLOATING CRANE UNTUK BATUBARA PASIR DIJUAL BIJIH BATU GRAB CRANE BARGE
Tongkang
tukang keruk kanggo didol NEW 24000t Self-nyedhot & Self-discharge Kapal, LOA 151.6m, 2021
tukang keruk
$16,000,000
Towboat kanggo didol 30m Twin Screw Tug, LOA 30m, 2006
Towboat - Draf kapal 3.5m - GRT 267
1,200,000
Towboat kanggo didol BANGUNAN ANYAR - 27m Tug 2200HP, LOA 27.5m
Towboat - GRT 218
$899,000
Tongkang kanggo didol Tongkang 230ft, LOA 230m, 2007
Tongkang - GRT 1463
Kapal pangolahan iwak kanggo didol 42' Mussel Ridge Lobster Boat – Scania 600 HP, LOA 42m, 2020
Kapal pangolahan iwak
$690,000
no ship photo 45.000 mt tanker lenga dwt dibangun 2017 & amp; adhine bakal dikirim 2022, DWT 45000, LOA 182.72m, 2017
tanker lenga, tanker kimia - Draf kapal 12.5m
Katamaran kanggo didol 11m Blyth catamaran Dive / Survey / Charter boat for Sale, LOA 11m, 2008
Katamaran - Draf kapal 1.2m
£168,000
Fishing Trawler kanggo didol 1966 Udang Kustom 36, LOA 36m, 1966
Fishing Trawler
$36,700
no ship photo 16.900 dwt tweendecker general cargo dibangun 2013 japan for sale, DWT 16900, LOA 131.66m, 2013
Pembawa akeh - Draf kapal 9.616m - GRT 13110
no ship photo MV DMC JUPITER/ 24,822 DWT/ BLT 2007/ JAPAN DIJUAL, DWT 24822, LOA 158m, 2007
Pembawa akeh - Draf kapal 9.62m - GRT 14948
Tongkang kanggo didol 1998 Custom 30' Tongkang, LOA 30m, 1998
Tongkang
$72,300
Kapal motor kanggo didol 2000 Adat 24, LOA 24m, 2000
Kapal motor
$55,000
Fishing Trawler kanggo didol Pemotong udang kanthi lisensi, LOA 17.3m, 1988
Fishing Trawler - Draf kapal 1.4m
€150,000
Kapal Pasokan Cepet (FSV) kanggo didol 242' DP2 Kapal Dhukungan Offshore, DWT 3375, LOA 73.6m, 2008
Kapal Pasokan Cepet (FSV) - Draf kapal 3m - GRT 2180
$2,400,000
no ship photo 82m / Deck Cargo Ship for Sale / # 1049151, DWT 4, LOA 82.3m, 2003
Pembawa akeh - Draf kapal 3.8m
$1,300,000
Total ditemokake: 3463
Tambah kapal
Njaluk kapal

mlebu

Kelalen sandi? Klik kene

Ora anggota? Ndaftar gratis