Kapal kanggo didol

Tongkang kanggo didol Tongkang Dek Tongkang, LOA 205m, 2007
Tongkang - Draf kapal 12.68m - GRT 2225
kapal RORO kanggo didol 104m ROPAX Penumpang lan 208 Ferry Mobil, DWT 807, LOA 104m, 2010
kapal RORO - Draf kapal 1.9m - GRT 1352
kapal RORO kanggo didol 83m ROPAX Penumpang lan 188 Ferry Mobil, DWT 980, LOA 83.86m, 2005
kapal RORO - Draf kapal 1.65m - GRT 1349
€4,500,000
Towboat kanggo didol 32m Azimuth ASD Tug FiFi-1 - 70 ton BP - ABS Classed LNG Terminal Tug, LOA 32m, 2019
Towboat
$6,500,000
Fishing Trawler kanggo didol 65' DMR Offshore Fiberglass Lobster Scallop Fishing Vessel, LOA 65m, 1981
Fishing Trawler
$180,000
Tongkang kanggo didol 105' Crew Prau 1975 - 46 Penumpang, LOA 105m, 1975
Tongkang
$560,000
Tongkang kanggo didol 50' Crew Boat 1991 - 46 Penumpang, LOA 50m, 1991
Tongkang
$170,000
Towboat kanggo didol Kapal tunda ASD kanthi tarikan bollard 49 mt, dibangun taun 2015., LOA 24.39m, 2015
Towboat - Draf kapal 4.42m
€3,150,000
Cruiseferry kanggo didol 84' Konversi Feri Penumpang Mobil menyang Ekskursi Makan Malam Kelas Es Hulll, LOA 84.3m, 1959
Cruiseferry
Akomodasi tongkang kanggo didol 110m / 90 pax Kapal Akomodasi Didol / #1117308, LOA 110m, 1991
Akomodasi tongkang
€4,000,000
Katamaran kanggo didol 14m Southboat Catamaran for sale, LOA 14.5m, 2012
Katamaran - Draf kapal 1m
€345,000
Pilot boat kanggo didol Halmatic Nelson 35 Pilot boat - For sale, LOA 10.6m, 2003
Pilot boat - Draf kapal 1.1m
£110,000
Kapal patroli kanggo didol Eks kapal penjaga pantai Swedia (KBV 247), LOA 16.2m, 1985
Kapal patroli - Draf kapal 1.4m
750,000
Kapal motor kanggo didol Kapal penumpang dibangun ing taun 1964, disetujoni kanggo 130 penumpang., LOA 35.16m, 1964
Kapal motor - Draf kapal 2.25m
€350,000
Kapal survey kanggo didol Kapal survey sing dijaga kanthi apik, LOA 17.22m, 1979
Kapal survey - Draf kapal 1.2m
€90,000
Pemotong kanggo didol Piagam Nyilem Iwak / Kapal Eksplorasi, LOA 72m, 1973
Pemotong - Draf kapal 2.2m
$950,000
tukang keruk kanggo didol 1968 Dredger - Grab Hopper Dredger For Sale & Charter, LOA 24.69m, 2014
tukang keruk - Draf kapal 2.5m
£325,000
no ship photo 98mt KAPAL KARGO RORO sing dijaga kanthi apik, DWT 1088, LOA 98.5m, 1970
Pembawa akeh - Draf kapal 4.1m - GRT 3633
no ship photo IMO 2 MINYAK - CHEMICAL TANKER DEMOLITION FOR SALE: M/T Aulac Fortune 17,542-dwt 2010 KR blt, DWT 2010, 2010
tanker lenga, tanker kimia - Draf kapal 6m
Kapal prau kanggo didol 1989 Crew Boat Kanggo Charter, LOA 26.4m, 1989
Kapal prau - Draf kapal 1.83m
Total ditemokake: 3455
Tambah kapal
Njaluk kapal

mlebu

Kelalen sandi? Klik kene

Ora anggota? Ndaftar gratis