Kapal kanggo didol

Kapal pasokan kanggo didol KAPAL KREW, LOA 16.52m, 1979
Kapal pasokan - Draf kapal 1.2m
Kapal pasokan kanggo didol KREW / KAPAL SUPPLY, LOA 16m, 1996
Kapal pasokan
Kapal pasokan kanggo didol KREW / KAPAL SUPPLY, LOA 16m, 1996
Kapal pasokan
Kapal motor kanggo didol 42m Kapal Penumpang for Sale / # 1101383, LOA 42m, 2004
Kapal motor - Draf kapal 1.75m
$950,000
kapal RORO kanggo didol Kapal RoRo 179m / 2546 meter jalur didol / #1087194, DWT 9, LOA 179.43m, 2016
kapal RORO - Draf kapal 7.58m
€35,000,000
Anchor Handling Tug Supply (AHTS) kanggo didol PENANGANAN jangkar TUG, DWT 585, LOA 57.44m, 1984
Anchor Handling Tug Supply (AHTS) - Draf kapal 4.81m
Anchor Handling Tug Supply (AHTS) kanggo didol PENANGANAN jangkar TUG, DWT 585, LOA 57.44m, 1984
Anchor Handling Tug Supply (AHTS) - Draf kapal 4.81m
Tongkang kanggo didol KURUNG KURUNG, LOA 36.22m, 1985
Tongkang - Draf kapal 2.85m - GRT 187
Tongkang kanggo didol KURUNG KURUNG, LOA 36.22m, 1985
Tongkang - Draf kapal 2.85m - GRT 187
Kapal longline kanggo didol GILLNETTER, LOA 12.7m, 1959
Kapal longline - GRT 16
Kapal longline kanggo didol GILLNETTER, LOA 12.7m, 1959
Kapal longline - GRT 16
Kapal pukat purse-seine kanggo didol PURSE SEINER, LOA 34m
Kapal pukat purse-seine - Draf kapal 2.46m
Kapal pukat purse-seine kanggo didol PURSE SEINER, LOA 34m
Kapal pukat purse-seine - Draf kapal 2.46m
Kapal kanggo pangolahan lan pangiriman iwak kanggo didol PELAGIC STERN TRAWLER / INDUSTRI TRAWLER, LOA 44.23m, 2002
Kapal kanggo pangolahan lan pangiriman iwak - Draf kapal 6m - GRT 654
Kapal kanggo pangolahan lan pangiriman iwak kanggo didol PELAGIC STERN TRAWLER / INDUSTRI TRAWLER, LOA 44.23m, 2002
Kapal kanggo pangolahan lan pangiriman iwak - Draf kapal 6m - GRT 654
Trawler Freezer Otonom Kapasitas Gedhe kanggo didol TRAWLER FREEZER, LOA 39m, 1988
Trawler Freezer Otonom Kapasitas Gedhe - Draf kapal 6.8m
Trawler Freezer Otonom Kapasitas Gedhe kanggo didol TRAWLER FREEZER, LOA 39m, 1988
Trawler Freezer Otonom Kapasitas Gedhe - Draf kapal 6.8m
Fishing Trawler kanggo didol BANGUNAN ANYAR KAPAL MANCING, LOA 7.99m, 2019
Fishing Trawler
Fishing Trawler kanggo didol BANGUNAN ANYAR KAPAL MANCING, LOA 7.99m, 2019
Fishing Trawler
Kapal kanggo pangolahan lan pangiriman iwak kanggo didol IKAN WETHI / PELAGIC STERN TRAWLER, LOA 22.75m, 2012
Kapal kanggo pangolahan lan pangiriman iwak
Total ditemokake: 3455
Tambah kapal
Njaluk kapal

mlebu

Kelalen sandi? Klik kene

Ora anggota? Ndaftar gratis