Kapal kanggo didol

Towboat kanggo didol 1978 76′ x 21′ x 8.5′ Tug Kelas Api w/ Kapabilitas Traktor, LOA 76m, 1978
Towboat - Draf kapal 8m
$750,000
kapal RORO kanggo didol 93m / 500 pax Penumpang / Kapal RoRo didol / #1105811, LOA 93.12m, 2018
kapal RORO - Draf kapal 2.8m
kapal RORO kanggo didol 83m / 654 pax Penumpang / Kapal RoRo didol / #1063072, LOA 83.35m, 2003
kapal RORO - Draf kapal 2.02m
$7,000,000
no ship photo KRAN NGAMUNG FOR SALE, LOA 60m, 2011
Kapal crane - Draf kapal 3.8m
Landing Craft, Tank kanggo didol 55M RO/PAX LCT, DWT 347, LOA 55.6m, 1979
Landing Craft, Tank
Towboat kanggo didol Pusher Tug Newbuild 10mtr Twin Screw, LOA 10m, 2011
Towboat
Kapal patroli kanggo didol 1967 Miami Yachts Miami 36 USN Bukak LCLP, LOA 36m, 1967
Kapal patroli - Draf kapal 6m
$59,900
kapal pesiar kanggo didol 880' Kapal Pesiar Mewah, DWT 6953, LOA 880m, 1992
kapal pesiar - Draf kapal 28m
$33,000,000
Tongkang kanggo didol Pemasangan Pipa / Kapal Angkat Berat DP2, LOA 105m, 2016
Tongkang
Kapal motor kanggo didol 145' Feri Kucing Cepet, LOA 145m, 2004
Kapal motor - Draf kapal 4m
$5,000,000
Pembawa akeh kanggo didol Sailing Clipper 24.35 karo TRIWV 12 penumpang, LOA 24.35m, 1925
Pembawa akeh - Draf kapal 1m
€134,500
Tongkang kanggo didol LANGSUNG TRANSFER SAMPAH, LOA 4.25m, 2018
Tongkang
Kapal feri kanggo didol MOBIL KERAJINAN LANDING/PAX FERRY, LOA 36.4m, 1994
Kapal feri - Draf kapal 1.7m
Towboat kanggo didol PROYEK PERAHU - 1950 38' Russel Bros Tug, LOA 38m, 1950
Towboat - Draf kapal 4m
$15,000
Towboat kanggo didol 2005 15meter Multicat karo pigura A, LOA 15m, 2005
Towboat - Draf kapal 1m - GRT 49
Kapal motor kanggo didol 280' Luxury Boutique Cruise Ship, DWT 463, LOA 85.46m, 1988
Kapal motor - Draf kapal 3.75m - GRT 3370
$5,500,000
Kapal prau kanggo didol CREW / prau utilitas, LOA 40.25m, 2007
Kapal prau - Draf kapal 1.3m
Towboat kanggo didol 2019 28m Offshore Dhukungan Kapal for Sale, LOA 28m, 1973
Towboat - Draf kapal 1.7m
Towboat kanggo didol New 8 'x 20' Push Boat - Dibangun kanggo pesenan, LOA 20m, 2021
Towboat
$15,000
Kapal bunkering kanggo didol Kapal Dhukungan Offshore karo Bunkering Bahan Bakar, LOA 58m, 2008
Kapal bunkering - Draf kapal 4m
$5,200,000
Total ditemokake: 3463
Tambah kapal
Njaluk kapal

mlebu

Kelalen sandi? Klik kene

Ora anggota? Ndaftar gratis