Kapal kanggo didol

Kapal kerja kanggo didol 2012 KARYA KAPAL, LOA 9.5m, 2012
Kapal kerja - Draf kapal 0.68m
£190,000
Katamaran kanggo didol 2008BLT CATAMARAN, LOA 23.7m, 2008
Katamaran - GRT 73
Multi-purpose kanggo didol 22m Multicat for Sale / # 1112629, LOA 22m, 1981
Multi-purpose - Draf kapal 0.8m
£310,000
Towboat kanggo didol 31m / 65ts BP Tug for Sale / #1074207, DWT 285, LOA 30.8m, 2012
Towboat - Draf kapal 4.6m
€3,500,000
Kapal feri kanggo didol OPEN TYPE DOUBLE END FERRY, DWT 759, LOA 97.6m, 2011
Kapal feri
Kapal feri kanggo didol FERRY RO / PAX pindho rampung, LOA 80.5m, 2010
Kapal feri
Kapal feri kanggo didol FERRY RO / PAX pindho rampung, DWT 900, LOA 101.8m, 2009
Kapal feri
Kapal prau kanggo didol 40mtr Crew Prau, DWT 50, LOA 40m, 2021
Kapal prau
Towboat kanggo didol Baja kembar Z Peller Tug, LOA 34.6m, 1986
Towboat - Draf kapal 5.44m
$1,000,000
Katamaran kanggo didol 2005 Komersial Catamaran Ferry Kaca Ngisor, LOA 42m, 2005
Katamaran
€300,000
Towboat kanggo didol BANGUNAN ANYAR - 17,4m Perahu Kerja Serbaguna, LOA 17.4m, 2021
Towboat - Draf kapal 1.7m
€520,000
Kapal motor kanggo didol Lancha Monngaro 700, LOA 7.91m, 2013
Kapal motor
€70,000
tanker lenga, tanker kimia kanggo didol BANGUNAN ANYAR - 1.556 ton Tanker Kimia, DWT 1556, LOA 69.2m
tanker lenga, tanker kimia - Draf kapal 3.8m - GRT 113
$1,900,000
Towboat kanggo didol BANGUNAN ANYAR - Perahu Kerja Katamaran Serbaguna 17,5m, LOA 17.5m, 2021
Towboat - Draf kapal 1.5m
Kapal riset kanggo didol Versatile 15m Research Vessel, LOA 14.95m, 2002
Kapal riset - Draf kapal 1.3m
$450,000
Pemecah es kanggo didol 1980 Ekspedisi Icebreaker, LOA 67.55m, 1980
Pemecah es - Draf kapal 4.7m
€9,750,000
Katamaran kanggo didol 28m Multi purpose catamaran for Sale, LOA 28m, 2012
Katamaran - Draf kapal 3.3m
£1,350,000
Towboat kanggo didol 2016 M.Y., LOA 14.9m, 2016
Towboat - Draf kapal 1m
€260,000
Kapal prau kanggo didol 160 ft Crew Prau, LOA 47.85m, 2002
Kapal prau - Draf kapal 2.82m - GRT 67
$1,250,000
Kapal kerja kanggo didol 1989 17′ Steel Tilbury, LOA 17m, 1989
Kapal kerja
$2,500
Total ditemokake: 3463
Tambah kapal
Njaluk kapal

mlebu

Kelalen sandi? Klik kene

Ora anggota? Ndaftar gratis