Kapal kanggo didol

Kapal patroli kanggo didol 16mtr 25 knot Patrol Boat anyar dibangun, LOA 16m, 2012
Kapal patroli - Draf kapal 0.7m
$380,000
Kapal pasokan kanggo didol 50m / 65ts BP AHTS Vessel for Sale / # 1081190, DWT 831, LOA 49.95m, 2016
Kapal pasokan - Draf kapal 4.5m
Tongkang kanggo didol 26 Steel Twin Screw Work / Tow Boat, LOA 26m, 1993
Tongkang - Draf kapal 3m
$60,900
tanker lenga, tanker kimia kanggo didol Tanker Minyak / Kimia, LOA 79.14m, 1981
tanker lenga, tanker kimia - Draf kapal 4.75m - GRT 1755
Kapal survey kanggo didol 35mtr MPV Dive / Survey Vessel, LOA 35m, 1965
Kapal survey
Kapal crane kanggo didol SHEERLEG NGAMBUNG CRANE, DWT 818, LOA 56m, 1975
Kapal crane
Kapal kerja kanggo didol 13.47m Safehaven Interceptor- SOLD - STC, LOA 13.47m, 2008
Kapal kerja - Draf kapal 1.3m
£195,000
kapal RORO kanggo didol FERRY KENDARAAN RO RO, LOA 34m
kapal RORO
$2,200,000
Kapal kerja kanggo didol 33' x 10' Workboat Baja Kanthi Winch, LOA 33m
Kapal kerja
$13,250
Katamaran kanggo didol 100-400 Pax opsi mbangun anyar, LOA 35m, 2016
Katamaran
prau ladang angin kanggo didol Damen Fast Crew Service Vessel - Windfarm Support / Crew Boat, LOA 25.68m, 2013
prau ladang angin
Towboat kanggo didol 52 TBP Azimuth Stern Drive (ASD) Ice Class Tug, LOA 37.7m, 2018
Towboat - Draf kapal 5.2m
Towboat kanggo didol Kapal Tugboat Sekrup Kembar (26.4 TBP), LOA 24.7m, 1988
Towboat - GRT 17
tukang keruk kanggo didol 1973 Dredger - Grab Hopper Dredger For Sale, DWT 887, LOA 48.1m, 1973
tukang keruk - Draf kapal 4.12m
€1,100,000
Tongkang kanggo didol 270' Dumb Barge For Sale, LOA 82m, 2008
Tongkang - Draf kapal 3m - GRT 2399
Landing Craft, Tank kanggo didol LCU, LCT #Landing Craft, LOA 135m, 2017
Landing Craft, Tank
Kapal motor kanggo didol 27m / 144 pax Kapal Penumpang for Sale / # 1062315, LOA 27.25m, 2002
Kapal motor - Draf kapal 1.49m
€2,600,000
Kapal motor kanggo didol 30m / 224 pax Kapal Penumpang for Sale / # 1059399, LOA 30m, 1999
Kapal motor - Draf kapal 1.51m
€3,250,000
Kapal kerja kanggo didol GRP ANTIPOLLUSI & SAMPAH PEMBERSIH SAMPAH, LOA 5.98m, 2002
Kapal kerja - Draf kapal 0.52m
€60,000
Towboat kanggo didol Twin Screw 14mtr Tug Boat, LOA 14m, 2011
Towboat
$1,200,000
Total ditemokake: 3463
Tambah kapal
Njaluk kapal

mlebu

Kelalen sandi? Klik kene

Ora anggota? Ndaftar gratis