Kapal kanggo didol

kapal RORO kanggo didol 100m / 800 pax Penumpang / Kapal RoRo didol / #1056585, LOA 100.31m, 1999
kapal RORO - Draf kapal 2.7m
€10,500,000
Kapal RoPax kanggo didol DOUBLE END ROPAX FERRY, DWT 800, LOA 85.6m, 2006
Kapal RoPax - Draf kapal 2.65m - GRT 994
Fishing Trawler kanggo didol 2017BLT FISHING STERN TRAWLER, LOA 20m, 2017
Fishing Trawler - Draf kapal 1.88m - GRT 23
kapal pesiar kanggo didol 107m / 170 pax Cruise Ship for Sale / # 1096644, LOA 107.22m, 1992
kapal pesiar - Draf kapal 1.7m
€2,100,000
kapal pesiar kanggo didol 88m / 250 pax Cruise Ship for Sale / # 1034129, LOA 90m, 1990
kapal pesiar - Draf kapal 3.9m - GRT 4077
$5,000,000
kapal pesiar kanggo didol Inland lan Coastal Cruise, LOA 56m, 2010
kapal pesiar
Kapal feri kanggo didol 1964/2010 40' Dyer Klasik Bukak, LOA 40m, 2010
Kapal feri - Draf kapal 3m - GRT 7
$38,000
no ship photo 171mt KAPAL PENUMPANG RORO, DWT 3000, LOA 171.5m, 1989
kapal RORO - Draf kapal 5.82m
Kapal prau kanggo didol 15.5mtr Crew Prau, LOA 15.5m, 2019
Kapal prau - Draf kapal 1.05m
no ship photo ROPAX FERRIES karo kelas es, DWT 6984, LOA 161m, 1992
kapal RORO - Draf kapal 6030.06m
Kapal motor kanggo didol Kapal Penumpang Cepet, LOA 10.3m, 2017
Kapal motor
£325,000
Fishing Trawler kanggo didol Kapal Sewa Penumpang, LOA 25.5m, 2007
Fishing Trawler - Draf kapal 3m
$1,975,000
kapal pesiar kanggo didol FOR RESALE + SELLERS FINANCE kasedhiya // 139m / 420 pax Cruise Ship for Sale / #1020320, LOA 139.3m, 1980
kapal pesiar - Draf kapal 4.98m
€6,000,000
Tongkang kanggo didol Hotel Barge, LOA 66m, 1963
Tongkang - Draf kapal 1.3m
tukang keruk kanggo didol Ketch Pilot Norwegia/ Kapal Piagam Klasik, LOA 21.9m, 2016
tukang keruk - Draf kapal 2.7m
$725,000
no ship photo 114mt VINTAGE DAY ROPAX, DWT 4, LOA 114.5m, 1975
kapal RORO - GRT 72
Kapal kerja kanggo didol Perahu Kerja Diesel IB 18ft, LOA 18m, 2015
Kapal kerja
kapal RORO kanggo didol 158m / 84 pax Penumpang / Kapal RoRo didol / #1033991, LOA 157.6m, 1990
kapal RORO - Draf kapal 8.3m
€17,000,000
Kapal penyelamat kanggo didol 6,5mtr Kapal respon karya, LOA 6.5m
Kapal penyelamat
$195,000
Katamaran kanggo didol Kapal Manajemen Sampah Listrik 18ft, LOA 18m, 2015
Katamaran
140,000
Total ditemokake: 3463
Tambah kapal
Njaluk kapal

mlebu

Kelalen sandi? Klik kene

Ora anggota? Ndaftar gratis