Kapal kanggo didol

Kapal Pasokan Cepet (FSV) kanggo didol Kapal Dhukungan 45mtr, LOA 45m, 2006
Kapal Pasokan Cepet (FSV)
Landing Craft, Tank kanggo didol 843T LCT MOBIL/PAX FERRY, DWT 843, LOA 68.12m, 2018
Landing Craft, Tank - Draf kapal 2.2m
Perahu inflatable kaku kanggo didol 2008 RHIB For Sale, LOA 13.23m
Perahu inflatable kaku
€265,000
Kapal reefer kanggo didol 174' Kapal Pasokan Kru Cepet, DWT 340, LOA 51.25m, 2010
Kapal reefer - Draf kapal 2.675m - GRT 427
$7,000,000
Pembawa akeh kanggo didol 283' KAPAL KARGO GEARED, DWT 3, LOA 283m, 2004
Pembawa akeh - Draf kapal 5.56m
$4,650,000
Kapal survey kanggo didol 25m / 12,5knts Survey Vessel for Sale / # 1041102, LOA 24.53m, 1982
Kapal survey - Draf kapal 2m
€550,000
prau ladang angin kanggo didol 22m / 12 pax Crew Transfer Vessel for Sale / #1081992, LOA 21.85m, 2013
prau ladang angin - Draf kapal 1.1m
€850,000
Tongkang kanggo didol Tongkang Pemasangan Pipa 2019, LOA 172m, 2019
Tongkang
no ship photo 55mt VINTAGE PENUMPANG FERRY, LOA 55.6m, 1979
Kapal feri - GRT 493
Multi-purpose kanggo didol 24 Meter 20TBP Twin Crane Multicat, LOA 24m, 2020
Multi-purpose - Draf kapal 2m
Towboat kanggo didol Multicat sing bisa diangkut (ANYAR), LOA 14.95m, 2014
Towboat - Draf kapal 1m
Towboat kanggo didol **TRAKTOR TUG DIJUAL**, LOA 29.37m, 1985
Towboat - Draf kapal 4.8m
Towboat kanggo didol Dijual Multicat (Bangunan Anyar), LOA 14.95m, 2017
Towboat - Draf kapal 1.1m
Towboat kanggo didol 70' Ex Tentara AS ST Harbour Tug, LOA 70m, 1982
Towboat - Draf kapal 9m - GRT 72
$675,000
Tongkang kanggo didol 42' Aluminium Crew Prau 2001 - 18 penumpang, LOA 42m, 2001
Tongkang
Kapal motor kanggo didol 1997 17m Sewengi Fishing Charter Boat, LOA 17.37m, 1997
Kapal motor - GRT 62
$390,000
no ship photo 38mt HSC Craft Catamaran, LOA 38m, 1986
Pembawa akeh - Draf kapal 2.29m
no ship photo 60mt Dhuwur SPEED CATAMARAN, LOA 60m, 1999
Katamaran - Draf kapal 2.15m
no ship photo 67mt pindho ENDED ROPAX FERRY, DWT 441, LOA 67m, 1989
kapal RORO - Draf kapal 4.1m - GRT 1077
Kapal patroli kanggo didol Kapal patroli kanggo didol, LOA 25.93m, 1987
Kapal patroli
Total ditemokake: 3463
Tambah kapal
Njaluk kapal

mlebu

Kelalen sandi? Klik kene

Ora anggota? Ndaftar gratis