Kapal kanggo didol

Pembawa akeh kanggo didol CM0708 Bulk carrier ice 1A 23.650 DWT/520 TEU/2009 BLT for sale, DWT 23650, LOA 181m, 2009
Pembawa akeh - Draf kapal 9.9m
Kapal kerja kanggo didol 2015 Workboat For Sale, LOA 22.85m, 2015
Kapal kerja
€640,000
Kapal feri kanggo didol 36m High Speed Penumpang Ferry 330 Penumpang, LOA 36.35m, 1990
Kapal feri - Draf kapal 2.15m - GRT 391
$1,500,000
Towboat kanggo didol Kapal Dhukungan Yacht 26 Meter, LOA 26m, 2021
Towboat - Draf kapal 2.5m
Tongkang kanggo didol 2015 30m x 11m flat ndhuwur dek PONTOON BARGE, LOA 30m
Tongkang - Draf kapal 1.8m
$520,000
no ship photo 199mt RORO CARGO VESSEL lan PIAGAM, DWT 5250, LOA 199.95m, 1999
Pembawa akeh - Draf kapal 5.6m
Tongkang kanggo didol BOLASTABLE DECK BARGE, LOA 91.44m, 1984
Tongkang - Draf kapal 3.79m - GRT 3565
Kapal prau kanggo didol CREW BOAT FOR SALE, LOA 31m, 2011
Kapal prau
Kapal feri kanggo didol Ferry, LOA 23.29m, 1957
Kapal feri
€210,000
Towboat kanggo didol Multipurpose Anchor Handling Tug Workboat, LOA 24.7m, 2012
Towboat - Draf kapal 2.7m
Fishing Trawler kanggo didol 1971 Mosselkotter, LOA 33.11m, 1971
Fishing Trawler - Draf kapal 2.66m
€60,000
Katamaran kanggo didol 114' FERRI KUCING CEPAT, LOA 114m, 1997
Katamaran - Draf kapal 1.8m - GRT 226
$2,700,000
Katamaran kanggo didol 124' FERRI KUCING CEPAT, LOA 124m, 1990
Katamaran - Draf kapal 1.4m - GRT 295
$1,150,000
kapal pesiar kanggo didol 23,65m Kapal Penumpang lan Pariwisata, LOA 23.65m, 1969
kapal pesiar
€270,000
Tugboat kanggo didol 1942 Motorsleepboot 17 Meter, LOA 17.16m, 1942
Tugboat - Draf kapal 1.4m
€47,500
tukang keruk kanggo didol 1992 DREDGER Cutter Nyedhot 13,00 m, LOA 13m, 1992
tukang keruk - Draf kapal 0.6m
€95,000
no ship photo 84mt DAY FERRY, LOA 84.06m, 1990
Kapal feri - Draf kapal 3.7m - GRT 2
no ship photo 126mt DWT 9444 blt 1995 TEU 450 geared kargo kering, DWT 9444, LOA 126m, 1995
Kapal reefer - Draf kapal 8.62m
Towboat kanggo didol Multi Peran ERRV Offshore Fifi2 ngatur towing, LOA 59.7m, 2005
Towboat - Draf kapal 4.12m
$450,000
Kapal kerja kanggo didol 1970 Prau Kerja For Sale, LOA 27.1m, 2004
Kapal kerja - Draf kapal 2.1m
£175,000
Total ditemokake: 3455
Tambah kapal
Njaluk kapal

mlebu

Kelalen sandi? Klik kene

Ora anggota? Ndaftar gratis