Kapal kanggo didol

Tongkang kanggo didol 1994 Corten Steel 20' x 52' Tongkang, LOA 52m, 1994
Tongkang
$45,000
prau ladang angin kanggo didol 12m / 29 pax Crew Transfer Vessel for Sale / # 1116967, LOA 12m, 2008
prau ladang angin
$280,000
prau ladang angin kanggo didol 12m / 29 pax Crew Transfer Vessel for Sale / # 1116968, LOA 12m, 2006
prau ladang angin
$260,000
Kapal riset kanggo didol 18m / 12 pax Crew Transfer Vessel for Sale / # 1078432, LOA 18.06m, 1988
Kapal riset - Draf kapal 3.25m
€265,000
Kapal patroli kanggo didol 1976 Rauwdouwer, LOA 24.8m, 1976
Kapal patroli - Draf kapal 2.2m
€240,000
Tongkang kanggo didol 46m / 18,28m Ponton / Tongkang didol / #1116969, DWT 1, LOA 45.72m, 2000
Tongkang - Draf kapal 2.7m
€450,000
Kapal kontainer kanggo didol Trash Skimmer & Prau Recovery Lebu, LOA 7m, 2020
Kapal kontainer
Kapal kerja kanggo didol Perahu Utilitas Aluminium, LOA 5.8m, 2020
Kapal kerja
£5,600
kapal pesiar kanggo didol 42m / 900 pax Cruise Ship for Sale / # 1076993, LOA 41.94m, 2012
kapal pesiar - Draf kapal 1.5m
€5,500,000
Tongkang kanggo didol 5.8m Aluminium Utility Boat, LOA 4.8m
Tongkang
£5,600
Tongkang kanggo didol BANYU WITCH SKIP BARGE, LOA 4m, 2015
Tongkang
£9,050
Tongkang kanggo didol 33m / 11m ponton / Tongkang for Sale / # 1116970, DWT 450, LOA 32.7m, 1988
Tongkang - Draf kapal 1.84m
€290,000
kapal pesiar kanggo didol FOR RESALE kalebu. Kelas sing Dianyari // 88m / 100 pax Kapal Pesiar didol / #1034130, LOA 88.3m, 1990
kapal pesiar - Draf kapal 4m
$9,500,000
Kapal feri kanggo didol Panggonan Amazing Kanthi Potensi Houseboat, LOA 122m, 1935
Kapal feri - Draf kapal 4m
£240,000
Kapal pasokan kanggo didol 66m / DP 1 / 101ts BP AHTS Kapal Didol / #1063668, DWT 2, LOA 65.8m, 2004
Kapal pasokan - Draf kapal 5.7m
$1,550,000
Tongkang kanggo didol DIRI PROPELLED JACK UP BARGE, LOA 21m, 1990
Tongkang
Pembawa akeh kanggo didol 2007 Cargo Vessel For Sale, DWT 2164, LOA 88.9m, 2007
Pembawa akeh - Draf kapal 3.4m
€1,200,000
Tongkang kanggo didol 2000 Lantza 20, LOA 20.7m, 2000
Tongkang - Draf kapal 1.65m
€75,000
Tongkang kanggo didol NON propelled JACK-UP BARGE, LOA 46m, 1970
Tongkang - Draf kapal 2m
Tongkang kanggo didol DIRI PROPELLED JACK-UP BARGE, LOA 31.3m, 2015
Tongkang
Total ditemokake: 3455
Tambah kapal
Njaluk kapal

mlebu

Kelalen sandi? Klik kene

Ora anggota? Ndaftar gratis