Kapal kanggo didol

kapal selam kanggo didol 18.8m New Build 85 pax Semi Submarine kanggo didol langsung, LOA 18.8m, 2020
kapal selam - Draf kapal 1.7m
€490,000
rig pengeboran jack-up kanggo didol Platform Self-elevating, LOA 33m
rig pengeboran jack-up - Draf kapal 1.52m
Kapal kerja kanggo didol 1971 Prau Kerja Dijual & Disewa, LOA 24m, 2018
Kapal kerja - Draf kapal 1.31m
€580,000
Kapal feri kanggo didol 1924 Kapal Penumpang Trip 36m, LOA 36m, 1924
Kapal feri - Draf kapal 0.81m
£255,000
Kapal kerja kanggo didol PERAHU KERJA, LOA 18.61m, 1968
Kapal kerja - Draf kapal 1.5m
Kapal reefer kanggo didol 82m Cargo Umum / Pallet Carrier, LOA 82.47m, 1975
Kapal reefer
Kapal kontainer kanggo didol Ponton Self Propelled, LOA 3m, 2020
Kapal kontainer
Kapal patroli kanggo didol Perahu Utility Aluminium Tugas Berat, LOA 5.8m, 2020
Kapal patroli
£5,500
Dhukungan nyilem kanggo didol BANYU PONTOON prau, LOA 7m, 2020
Dhukungan nyilem
Kapal kontainer kanggo didol Versi-Cat Waterway Maintenance Craft, LOA 7m
Kapal kontainer
Tongkang kanggo didol 4.80m Alloy Utility Boat, LOA 4m, 2020
Tongkang
£5,150
Kapal pasokan platform (PSV) kanggo didol Kapal Penyetor Platform 69 Meter, DWT 35, LOA 69.08m, 1983
Kapal pasokan platform (PSV) - Draf kapal 5m
Towboat kanggo didol 16 METER PILOT BOAT DIJUAL (Stok Anyar), LOA 15.9m, 2015
Towboat - Draf kapal 1.5m
Katamaran kanggo didol Crew boat Cardigan Bay (ex SD Adamant, RMAS Adamant ( A232)), LOA 27.65m, 1992
Katamaran
Kapal pasokan kanggo didol 73mtr DP II AHTS 8000hp, LOA 73m, 2020
Kapal pasokan
Kapal pasokan platform (PSV) kanggo didol 83mtr Diesel-Elektrik Ulstein PSV, LOA 83.4m, 2020
Kapal pasokan platform (PSV)
Towboat kanggo didol Tug Hull Mung, LOA 16m, 2011
Towboat - Draf kapal 2m
no ship photo Tanker 3500 DWT dibangun 2009 FOR SALE, DWT 3500, LOA 111.2m, 2009
tanker lenga, tanker kimia - Draf kapal 16.8m
Kapal pasokan kanggo didol 78mtr 12.200hp AHTS DP2, LOA 78.2m, 2021
Kapal pasokan
Kapal pasokan kanggo didol 78mtr 12.240hp AHTS DP2 (3 unit kasedhiya), LOA 78m, 2021
Kapal pasokan - Draf kapal 5.2m
Total ditemokake: 3463
Tambah kapal
Njaluk kapal

mlebu

Kelalen sandi? Klik kene

Ora anggota? Ndaftar gratis