Kapal kanggo didol

Kapal feri kanggo didol 1997 Custom Dibangun Kapal Penumpang, LOA 83m, 1997
Kapal feri
€130,000
Multi-purpose kanggo didol Multicat - Sale utawa Charter, LOA 20m, 1992
Multi-purpose
Kapal RoPax kanggo didol FERRY RO / PAX dina cilik, LOA 33.35m, 1983
Kapal RoPax - Draf kapal 3.7m
no ship photo 123mt 10.130 MDWT ING 8,0 M KONTAINER FEEDER(RINA), DWT 10130, LOA 123m, 1997
Kapal reefer - GRT 7111
dermaga ngambang kanggo didol DOCK NGAMUNG 10.000LTC L-122m, B-34m, D-17.4m 4 crane 1986(Dibangun maneh 2008 ing Korea), 2008
dermaga ngambang
Kapal kerja kanggo didol 2008 KingFisher K26, LOA 26m, 2008
Kapal kerja - Draf kapal 3m
£110,000
Kapal kerja kanggo didol 1992 27' x 11' Henley Aluminium Work Boat w/ Trailer, LOA 27m, 1992
Kapal kerja - Draf kapal 2m
$42,000
Kapal prau kanggo didol 16M CREW BOAT karo kelas nganyari maneh FOR SALE, LOA 16m, 2000
Kapal prau - Draf kapal 1.5m
no ship photo 158mt DWT 13965 blt 2002 KAPAL KONTAINER, DWT 13965, LOA 158.76m, 2002
Kapal reefer - Draf kapal 8.89m - GRT 10499
Tongkang kanggo didol tuku adol tongkang derek terapung kanggo pengiriman batu bara, bijih besi, bauksit, watu, pasir, lsp.
Tongkang
Dhukungan nyilem kanggo didol 2019 Olbab TR8 Nyilem, LOA 7.95m, 2019
Dhukungan nyilem - Draf kapal 0.3m
€60,000
Fishing Trawler kanggo didol Lady Kate Ex Fishing Trawler, LOA 24m, 2000
Fishing Trawler - Draf kapal 3m
£89,950
Towboat kanggo didol 37M AHT for sale, DWT 350, LOA 37m, 1998
Towboat - Draf kapal 4m
tukang keruk kanggo didol Cutting Cutter Suction Dredger Hydraulic Suction Dredging Machine karo Pompa Submersible
tukang keruk
tukang keruk kanggo didol Hydraulic Dredging Cutter Suction Dredging Machine Dredger for Sale
tukang keruk
tukang keruk kanggo didol Produsen Dredger kanggo Cutter Suction Dredger/Bucket Dredger/Jet Suction Dredger
tukang keruk
tukang keruk kanggo didol Samudra Cutter Dredger Marine Dredger Sand Dredger Machine Price
tukang keruk
kapal RORO kanggo didol KERAJINAN LANDING 27 METER FOR SALE WITH CRANE, LOA 27.2m, 1968
kapal RORO - Draf kapal 1.6m
tukang keruk kanggo didol 2004 Dredger - Cutter Suction Dredger, LOA 26.3m, 2004
tukang keruk
€924,000
Kapal kontainer kanggo didol 99.8m LCT, LOA 99.8m, 2007
Kapal kontainer - Draf kapal 4.5m - GRT 4562
Total ditemokake: 3463
Tambah kapal
Njaluk kapal

mlebu

Kelalen sandi? Klik kene

Ora anggota? Ndaftar gratis