Kapal kanggo didol

kapal pesiar kanggo didol PROMPT kasedhiya // 93m / 142 pax Kapal Pesiar didol / #1000054, LOA 93m, 1961
kapal pesiar
€500,000
Pembawa akeh kanggo didol Kapal Kargo RoRo 101,5m, DWT 3734, LOA 101.5m, 1980
Pembawa akeh - Draf kapal 6.1m
$2,300,000
kapal pesiar kanggo didol 242' KAPAL CRUISE, LOA 242m, 1996
kapal pesiar
$5,000,000
Pemotong kanggo didol Halmatic 40 (sold), LOA 40m, 1986
Pemotong - Draf kapal 3m
£19,995
Kapal motor kanggo didol 42mt blt2021 KAPAL PENUMPANG, LOA 42m, 2021
Kapal motor
tukang keruk kanggo didol [DRG069] Dredger ember non-self-propelled, DWT 191, LOA 58.72m, 1993
tukang keruk - Draf kapal 2.08m - GRT 64
Tongkang kanggo didol 82m / 28m ponton / Tongkang for Sale / # 1105148, DWT 6, LOA 82m, 2018
Tongkang - Draf kapal 4m
$3,000,000
Kapal kerja kanggo didol Bangun Anyar 16m / ,6ts Crane Workboat Dijual / #1105151, LOA 15.75m, 2018
Kapal kerja - Draf kapal 1.3m
£740,000
Tongkang kanggo didol 1980 Tongkang - Tongkang Flattop For Sale & Charter, DWT 2430, LOA 72m, 1980
Tongkang - Draf kapal 2.37m
Landing Craft, Tank kanggo didol NEW BANGUNAN 16m / Landing Craft for Sale / # 1105150, LOA 16m, 2018
Landing Craft, Tank - Draf kapal 1.9m
£1,000,000
no ship photo BOAT KERJA 15M SIAP KIRIM, LOA 14.95m, 2020
Towboat - Draf kapal 1.2m
Kapal feri kanggo didol 1986 90'4″ x 24′ Baja, 250 PAX, Kapal Deck Kembar lan Bisnis, LOA 90m, 1986
Kapal feri - Draf kapal 6m - GRT 269
$1,200,000
Kapal RoPax kanggo didol 2018BLT pindho rampung ROPAX FERRY, DWT 490, LOA 78.6m, 2018
Kapal RoPax - Draf kapal 2.3m
Kapal pasokan kanggo didol 80m / DP 2 / 179ts BP AHTS Kapal Didol / #1061647, DWT 2, LOA 80m, 2003
Kapal pasokan - Draf kapal 6.61m
$3,500,000
Landing Craft, Tank kanggo didol NEW BANGUNAN 22m / Landing Craft for Sale / #1105149, LOA 22.13m, 2018
Landing Craft, Tank - Draf kapal 2.2m
£1,271,000
Kapal kerja kanggo didol 15m Workboat for Sale / # 1117212, LOA 14.95m, 2012
Kapal kerja
$250,000
prau ladang angin kanggo didol 15m Crew Transfer Vessel for Sale / # 1117211, LOA 14.9m, 2020
prau ladang angin
$400,000
prau ladang angin kanggo didol 21m Crew Transfer Vessel for Sale / # 1117144, DWT 15, LOA 20.8m, 2005
prau ladang angin - Draf kapal 1.07m
$550,000
prau ladang angin kanggo didol 19m / 12 pax Crew Transfer Vessel for Sale / # 1078445, LOA 18.5m, 2013
prau ladang angin - Draf kapal 1.26m
£350,000
prau ladang angin kanggo didol 19m / 12 pax Crew Transfer Vessel for Sale / # 1078336, DWT 24, LOA 18.5m, 2012
prau ladang angin - Draf kapal 1.26m
£225,000
Total ditemokake: 3455
Tambah kapal
Njaluk kapal

mlebu

Kelalen sandi? Klik kene

Ora anggota? Ndaftar gratis