Kapal kanggo didol

Hotel kanggo didol HOTEL KLASIK, RESTORAN, WEDDING, PESTA, KAPAL, LOA 43.4m
Hotel - Draf kapal 1.7m
£339,000
Kapal feri kanggo didol 50mt 2005 GANDA ENDED FERRY, LOA 50m, 2005
Kapal feri - Draf kapal 1.73m - GRT 44138
Kapal riset kanggo didol Tarmo - kapal riset, LOA 28.8m, 1963
Kapal riset - Draf kapal 2.95m
€400,000
Pilot boat kanggo didol 1983 Aneka Kapal Pilot 14,93 m, LOA 14.93m, 1983
Pilot boat - GRT 32
€175,000
kapal RORO kanggo didol 142m / 97 pax Penumpang / Kapal RoRo didol / #1010299, LOA 142.25m, 1973
kapal RORO - Draf kapal 4.54m
$2,900,000
Kapal motor kanggo didol 1978/2000 14,39m x 4,82m x 1,71m Aluminium 46 PAX Kapal Penumpang, LOA 14.39m, 1978
Kapal motor - Draf kapal 1.71m
$550,000
Landing Craft, Tank kanggo didol 45m LCT, LOA 45m, 2009
Landing Craft, Tank - Draf kapal 2m
Kapal kerja kanggo didol 1993 Workboat For Sale, LOA 19.2m, 1993
Kapal kerja
€230,000
Tongkang kanggo didol 1980 Tongkang - Tongkang Flattop For Sale & Charter, DWT 2430, LOA 72m, 1980
Tongkang - Draf kapal 2.37m
Towboat kanggo didol TUGBOAT, LOA 34.1m, 1972
Towboat - Draf kapal 3.6m - GRT 230
kapal RORO kanggo didol Feri Ro Ro / mobil / pax sing apik kanthi wektu pangiriman 31.12.2020, LOA 37.12m, 1970
kapal RORO - Draf kapal 3.17m
Towboat kanggo didol 64′ x 18′ 1100 hp Tug karo Wheelhouse Retractable - HARGA ANYAR!, LOA 64m, 1903
Towboat - Draf kapal 6m
$90,000
Kapal pasokan platform (PSV) kanggo didol Ulstein Design Diesel/PSV Listrik (4 kasedhiya), LOA 83.4m, 2019
Kapal pasokan platform (PSV)
Kapal penyelamat kanggo didol rega suda! Kapal penyelamat Ambulans Cepet Hjartrud., LOA 16.2m, 2006
Kapal penyelamat - Draf kapal 1m
2,500,000
Kapal kerja kanggo didol 1989 KARYA KAPAL 11,59 m, LOA 11.59m, 1989
Kapal kerja - GRT 9
€150,000
Towboat kanggo didol 2008 KARYA KAPAL Multicat 24,50 m, LOA 24.5m, 2008
Towboat - Draf kapal 2.3m
£3,200,000
kapal pesiar kanggo didol 208m / 1.828 pax Cruise Ship for Sale / # 1044256, LOA 208m, 1992
kapal pesiar - Draf kapal 7.7m
$25,000,000
Kapal Pasokan Cepet (FSV) kanggo didol 2001 Kapal Pasokan lan Dhukungan Offshore For Sale, LOA 45.72m, 2001
Kapal Pasokan Cepet (FSV) - Draf kapal 2.13m
$2,000,000
Kapal RoPax kanggo didol 345' Feri Mono Ropax Cepet, DWT 373, LOA 103.55m, 1996
Kapal RoPax - Draf kapal 2.334m - GRT 3560
$11,000,000
Kapal patroli kanggo didol 2003 Patroli Boat For Sale, LOA 26.4m, 2003
Kapal patroli
Total ditemokake: 3463
Tambah kapal
Njaluk kapal

mlebu

Kelalen sandi? Klik kene

Ora anggota? Ndaftar gratis