Kapal kanggo didol

Landing Craft, Tank kanggo didol MOBIL KERAJINAN LANDING/PAX FERRY, DWT 200, LOA 44.6m, 1996
Landing Craft, Tank - Draf kapal 1.6m
kapal RORO kanggo didol 72mt RORO PENUMPANG FERRY, DWT 628, LOA 72.5m, 2010
kapal RORO - Draf kapal 3m - GRT 802
Tongkang kanggo didol Kapal kerja serbaguna, crane, kaki spud, LOA 22m, 2011
Tongkang - Draf kapal 1m
€370,000
Kapal kerja kanggo didol 1995 17' x 6.5' x 1' Steel Flat Bottom Jet Propelled Work Boat, LOA 17m, 1995
Kapal kerja
$3,500
Kapal Pasokan Cepet (FSV) kanggo didol 124mtr Dive Support Vesel (Diesel Electric), LOA 124m, 2019
Kapal Pasokan Cepet (FSV)
Kapal Pasokan Cepet (FSV) kanggo didol 115mtr Diesel / Kapal Dhukungan Konstruksi Listrik, LOA 115m, 2019
Kapal Pasokan Cepet (FSV)
tukang keruk kanggo didol 1967 Prau KARYA Multicat, LOA 26.7m, 2011
tukang keruk - Draf kapal 1.2m
£850,000
Pilot boat kanggo didol 2005 Aneka Pilot Vessel, LOA 9.5m, 2005
Pilot boat - Draf kapal 0.64m
€79,000
kapal militèr kanggo didol Perahu Tempur 90 Helga CB90H, LOA 15.9m, 2006
kapal militèr - Draf kapal 0.9m
1,900,000
Kapal reefer kanggo didol 2004 Kapal Pasokan lan Dhukungan OFFSHORE Kanggo Didol & Charter, LOA 53.8m, 2006
Kapal reefer - Draf kapal 3.8m
$2,500,000
Katamaran kanggo didol 34m Jaringan Kabel lan riset kapal katamaran baja For Sale, LOA 34m, 1985
Katamaran - Draf kapal 4.6m
$575,000
Tongkang kanggo didol 10.200 Ton Tongkang Self Propelled, DWT 10200, LOA 103.8m, 2000
Tongkang - Draf kapal 3.699m
$3,250,000
Tongkang kanggo didol 13mtr Cutter Suction Dredge, LOA 13m, 1974
Tongkang
Kapal feri kanggo didol 1989 Kapal Penumpang For Sale, LOA 19.8m, 2018
Kapal feri - Draf kapal 1.1m
€660,000
Towboat kanggo didol 28.24m 14 TBP Single screw tug for sale, LOA 28.24m, 1966
Towboat - Draf kapal 3.5m
$200,000
Kapal kerja kanggo didol 1986 Workboat For Sale, LOA 19.86m, 1986
Kapal kerja - Draf kapal 2.24m
£495,000
Kapal reefer kanggo didol MOC Shipyards ANZAC 3609 Utility / Keamanan Vessel, DWT 70, LOA 36m, 2021
Kapal reefer - Draf kapal 2m
Perahu inflatable kaku kanggo didol MOC Shipyards 7.0 RIB, LOA 7.4m, 2021
Perahu inflatable kaku - Draf kapal 0.45m
no ship photo Ferry penumpang mobil 87mt blt2000, DWT 680, LOA 87.65m, 2000
Kapal kontainer
Towboat kanggo didol 17M 30 PAX CREWBOAT, LOA 17m, 2017
Towboat - Draf kapal 1.5m
Total ditemokake: 3463
Tambah kapal
Njaluk kapal

mlebu

Kelalen sandi? Klik kene

Ora anggota? Ndaftar gratis