Kapal kanggo didol

Kapal feri kanggo didol FERRY RO / PAX pindho rampung, LOA 100.6m, 2009
Kapal feri - Draf kapal 2.7m
Multi-purpose kanggo didol 13 M MOORING prau 13TBP, LOA 13m, 2021
Multi-purpose - Draf kapal 2.2m
Towboat kanggo didol 17 TBP TUGBOAT 1500HP, LOA 14.95m, 2017
Towboat - Draf kapal 1.6m
Perahu inflatable kaku kanggo didol Certified Rupert 40 kaki D Piagam RIB, LOA 12.5m, 2004
Perahu inflatable kaku - Draf kapal 1m
1,200,000
Kapal feri kanggo didol FERRY RO / PAX pindho rampung, DWT 1008, LOA 83.47m, 2004
Kapal feri
Kapal Pasokan Cepet (FSV) kanggo didol [AUX169] Kapal Tujuan Khusus, DWT 219, LOA 49.93m, 1967
Kapal Pasokan Cepet (FSV) - Draf kapal 3.2m - GRT 732
Tongkang kanggo didol [DRG096] Backhoe dredger karo spuds, DWT 1250, LOA 57.3m, 1983
Tongkang - Draf kapal 3.4m
Kapal motor kanggo didol 40mt blt 2010 KAPAL penumpang FOR SALE, LOA 40m, 2010
Kapal motor
Towboat kanggo didol 14,25m Tugu Pesisir / Perahu Layanan Umum, LOA 14.25m
Towboat - Draf kapal 0.8m
€190,000
kapal pesiar kanggo didol Surfrider Cherokee 30, LOA 9.2m, 2011
kapal pesiar
€69,000
Tongkang kanggo didol MOC Shipyards Modular Floating Helideck Pontoon, LOA 24m, 2019
Tongkang
tukang keruk kanggo didol 2010 Portable Suction Dredge, LOA 26m, 2010
tukang keruk - Draf kapal 20m
$147,000
Kapal prau kanggo didol 17.7mtr Crew Prau, LOA 17.7m, 2019
Kapal prau
Kapal feri kanggo didol 1991 Kapal Penumpang For Sale, LOA 19.95m, 1991
Kapal feri - Draf kapal 1.3m
€800,000
Katamaran kanggo didol 2019 Crew Boat - Kapal Angin Farm For Sale, LOA 20m, 2019
Katamaran - Draf kapal 2.24m
£1,750,000
Tongkang kanggo didol 42mtr, LOA 42m, 2005
Tongkang
Kapal patroli kanggo didol Mooring Multi Peran Perahu, LOA 9m, 2019
Kapal patroli - Draf kapal 1m
Tongkang kanggo didol 50m / 23m ponton / Tongkang for Sale / # 1117297, DWT 1, LOA 50m, 1997
Tongkang - Draf kapal 2.48m
$3,200,000
rig pengeboran jack-up kanggo didol 75m / 51,1ts Crane Jack Up for Sale / # 1096620, LOA 74.93m, 1982
rig pengeboran jack-up - Draf kapal 3.43m
$7,000,000
prau ladang angin kanggo didol 26m / 24 pax Crew Transfer Vessel for Sale / # 1088539, DWT 30, LOA 26.3m, 2015
prau ladang angin - Draf kapal 1.75m
€3,700,000
Total ditemokake: 3463
Tambah kapal
Njaluk kapal

mlebu

Kelalen sandi? Klik kene

Ora anggota? Ndaftar gratis