Kapal kanggo didol

no ship photo 115mt MOBIL PENUMPANG FERRY, DWT 7495, LOA 115m, 1974
kapal RORO - Draf kapal 4.47m - GRT 7821
Towboat kanggo didol 1969 Offshore Tug/Kapal Suplai, LOA 49.4m, 2001
Towboat - Draf kapal 3.5m
$375,000
Hotel kanggo didol Hotel ngambang., LOA 103m
Hotel - Draf kapal 1.5m
£425,000
Kapal motor kanggo didol "JOYCE TOO" 11MT PASSENGER BOAT GRP, LOA 10.97m, 1973
Kapal motor
£50,000
Katamaran kanggo didol 184' Custom Catamaran Cruise Ship, LOA 184m, 1998
Katamaran - Draf kapal 7.25m
$7,700,000
Kapal RoPax kanggo didol 242' INCAT Wave Piercing Catamaran, DWT 180, LOA 242m, 1991
Kapal RoPax - GRT 3003
€7,500,000
kapal pesiar kanggo didol 1969 Commercial Passenger Cruiser 64 wong, LOA 77m, 1969
kapal pesiar
€270,000
ponton kanggo didol Ponton sing bisa disambungake 8,00 x 5,50 x 1,00 meter, LOA 8m, 2017
ponton
Kapal motor kanggo didol 40m / 350 pax Kapal Penumpang for Sale / # 1053709, LOA 40m, 1994
Kapal motor - Draf kapal 1.63m
$1,300,000
Kapal motor kanggo didol 40m / 385 pax Kapal Penumpang for Sale / # 1053347, LOA 40m, 1993
Kapal motor - Draf kapal 1.63m
$1,300,000
Kapal motor kanggo didol 42m / 359 pax Kapal Penumpang for Sale / # 1053544, LOA 42m, 1993
Kapal motor - Draf kapal 1.25m
$1,200,000
Kapal feri kanggo didol Barco De Pasaje Ulla, LOA 14m, 1995
Kapal feri
€225,000
Kapal patroli kanggo didol 38m Kapal Patroli Perikanan, LOA 38.5m, 1989
Kapal patroli - Draf kapal 3.1m - GRT 189
Pembawa akeh kanggo didol COASTER KELAS ICE FOR SALE, DWT 549, LOA 71.4m, 1966
Pembawa akeh - Draf kapal 3.5m - GRT 330
Towboat kanggo didol 19.28m 1250HP Tug for sale, LOA 19.28m, 2020
Towboat
$355,000
Kapal feri kanggo didol 11.50m 60 Pax Ferry, LOA 11.5m, 2003
Kapal feri - Draf kapal 0.51m
€110,000
Kapal kerja kanggo didol Perahu Kerja, LOA 21m, 2013
Kapal kerja - Draf kapal 1m
$1,000,000
Kapal feri kanggo didol FERRY RO / PAX pindho rampung, DWT 1052, LOA 82.4m, 2006
Kapal feri - Draf kapal 2.8m - GRT 998
Tongkang kanggo didol Desalinasi - Reverse Osmosis - Banyu Tawar - Tongkang ex-US Navy, LOA 36m, 1985
Tongkang - Draf kapal 1.52m
Kapal pasokan kanggo didol 60m / 30ts BP AHTS Vessel for Sale / # 1003302, DWT 778, LOA 59.77m, 1965
Kapal pasokan - Draf kapal 4.31m
$450,000
Total ditemokake: 3463
Tambah kapal
Njaluk kapal

mlebu

Kelalen sandi? Klik kene

Ora anggota? Ndaftar gratis