Kapal kanggo didol

Pembawa akeh kanggo didol 1000 DWT Coaster / kapal kargo umum, DWT 1000, LOA 60m, 1978
Pembawa akeh - Draf kapal 6.7m
€175,000
ponton kanggo didol PONTON OFFSHORE 55 x 15 m, LOA 55m, 2006
ponton
€550,000
kapal RORO kanggo didol 150m Accommodation Vessel for Sale / # 1052132, LOA 150m, 1992
kapal RORO - Draf kapal 6.11m
$2,750,000
Kapal feri kanggo didol PONTON 34 x 13 m, LOA 34.27m, 1933
Kapal feri - Draf kapal 3m
€125,000
Towboat kanggo didol 24 Meter Twin Screw Penumpang / Crew Prau, LOA 24m, 2020
Towboat - Draf kapal 2m
$1,900,000
Towboat kanggo didol 24 Meter Multicat 1770hp Twin Crane, LOA 24m, 2020
Towboat - Draf kapal 2m
€1,800,000
Towboat kanggo didol 1956/1975 110′ x 30.2′ 3300 hp Penarik Sekrup Kembar, LOA 110m, 1975
Towboat - Draf kapal 11m - GRT 292
$195,000
Towboat kanggo didol 1944 78.9′ x 23′ Ex-Army ST 1200 hp Tug, LOA 78m, 1944
Towboat - Draf kapal 10m - GRT 143
$89,500
Kapal RoPax kanggo didol 690' Fast RoPax Night Ferry, DWT 7680, LOA 212m, 2001
Kapal RoPax - Draf kapal 6.6m - GRT 31730
€68,000,000
Kapal reefer kanggo didol 332' Kapal Kargo Geared, DWT 4, LOA 100.94m, 1998
Kapal reefer - Draf kapal 20m - GRT 3862
$1,750,000
Kapal kerja kanggo didol Anyar 21 'x 7'6 Aluminium Boat w / Tandem Axle Trailer, LOA 21m, 2019
Kapal kerja
$28,000
Towboat kanggo didol Push Boat, LOA 11m, 2012
Towboat - Draf kapal 1.2m
€75,000
Towboat kanggo didol Monopool klasik tug karo Deutz, LOA 22.81m, 2012
Towboat - Draf kapal 2.1m
€60,000
Tongkang kanggo didol Nyilem / KERJA prau, LOA 16.95m, 2012
Tongkang - Draf kapal 1.1m
€30,000
Kapal feri kanggo didol Ferry kali kanggo mobil lan penumpang, LOA 13.5m, 2013
Kapal feri - Draf kapal 0.6m
€85,000
Kapal patroli kanggo didol Patroli Cepet- Jaga-Protect-Safety, LOA 32m, 1980
Kapal patroli - Draf kapal 1.4m
€175,000
Towboat kanggo didol Open Tug karo hyd. crane, LOA 8m
Towboat - Draf kapal 0.7m
€29,000
Towboat kanggo didol Pemadam Kebakaran, patroli TUG, LOA 24.77m, 1972
Towboat - Draf kapal 1.8m
€299,000
Towboat kanggo didol 27mTUG / ICEBREAKER / HOUSEBOAT, LOA 30.06m, 1958
Towboat - Draf kapal 2m
€75,000
Towboat kanggo didol tug powerfull cilik karo push bar, LOA 8.3m
Towboat - Draf kapal 1.2m
€29,000
Total ditemokake: 3455
Tambah kapal
Njaluk kapal

mlebu

Kelalen sandi? Klik kene

Ora anggota? Ndaftar gratis