Kapal kanggo didol

Kapal kerja kanggo didol 2000 Mooring Boat For Sale, LOA 8m, 2000
Kapal kerja
€50,000
tanker lenga, tanker kimia kanggo didol 91m / Bunkering Tanker for Sale / #1117014, DWT 3, LOA 90.5m, 2006
tanker lenga, tanker kimia - Draf kapal 5.41m
$5,000,000
Kapal patroli kanggo didol 1986 Patroli Boat For Sale, LOA 16.85m, 1986
Kapal patroli
€190,000
Tongkang kanggo didol 300 kaki Deck Cargo Tongkang, DWT 7800, LOA 300m, 2015
Tongkang
Dhukungan nyilem kanggo didol Norseman 38 - Diveboat, LOA 37.99m, 1983
Dhukungan nyilem - Draf kapal 3m
£60,000
Landing Craft, Tank kanggo didol RINA KELAS LCT RO/PAX FERRY, DWT 275, LOA 45.6m, 1990
Landing Craft, Tank - Draf kapal 1.8m
Tongkang kanggo didol Penumpang, manggon ing SI 35 pax, LOA 20.05m, 2001
Tongkang - Draf kapal 1.2m
€290,000
Towboat kanggo didol 15 Meter Multicat / Perahu Kerja Heavy Duty karo crane lan winch (Bangunan Anyar), LOA 14.95m, 2016
Towboat - Draf kapal 1.5m
Katamaran kanggo didol Feri Penumpang Komersial, LOA 28m, 1981
Katamaran - Draf kapal 1.7m
$2,000,000
Towboat kanggo didol AHT Tug THOR, 85t BP, 7200 bHp., LOA 45.48m, 1993
Towboat
€2,000,000
Tongkang kanggo didol 230ft Deck Cargo Ballast Tank Barge, DWT 5000, LOA 70.1m, 2013
Tongkang
Kapal pasokan platform (PSV) kanggo didol Kapal Pasokan Platform 78mtr 10 kapal kasedhiya, LOA 78m, 2021
Kapal pasokan platform (PSV)
$7,500,000
Kapal feri kanggo didol 740DWT pindho rampung RO / PAX FERRY, DWT 740, LOA 102m, 2016
Kapal feri - Draf kapal 2.65m
Kapal feri kanggo didol OPEN TYPE DOUBLE END RO / PAX FERRY, DWT 879, LOA 107.06m, 2017
Kapal feri - Draf kapal 2.85m
Kapal patroli kanggo didol Rodman 33 Patroli, LOA 33m, 2018
Kapal patroli - Draf kapal 0.8m
kapal RORO kanggo didol 82m / 728 pax Penumpang / Kapal RoRo didol / #1047508, LOA 81.5m, 2000
kapal RORO - Draf kapal 2.95m
€4,600,000
Tongkang kanggo didol 1700CBM SPLIT HOPPER BARGE, DWT 3000, LOA 74.3m, 2017
Tongkang
kapal RORO kanggo didol 161m / 1.128 pax Penumpang / Kapal RoRo didol / #1070249, LOA 161.2m, 2006
kapal RORO - Draf kapal 6.15m
$23,000,000
kapal pesiar kanggo didol 45mt DAY CRUISE KAPAL FOR SALE, LOA 45m, 2010
kapal pesiar - Draf kapal 2.45m
Kapal survey kanggo didol 1989 28' Alum Monark/Sea Ark Work prau, LOA 28m, 1989
Kapal survey
$35,000
Total ditemokake: 3455
Tambah kapal
Njaluk kapal

mlebu

Kelalen sandi? Klik kene

Ora anggota? Ndaftar gratis