Kapal kanggo didol

Hydrofoil kanggo didol HYDROFOIL COMETA TIPE HSC, LOA 35m, 1984
Hydrofoil - Draf kapal 2.27m - GRT 142
Katamaran kanggo didol Windfarm Power Catamaran New Mbangun, LOA 13m, 2013
Katamaran
Tongkang kanggo didol Barge Kerja Baja 23'x 8'6 anyar kanthi dhengkul push, kantong spud, konsol, LOA 23m, 2021
Tongkang
$30,000
kapal pesiar kanggo didol 2004 Jet Trip Prau 10m, LOA 10.75m, 2004
kapal pesiar - Draf kapal 0.8m
£160,000
Towboat kanggo didol TUG BOAT FOR SALE, LOA 30.2m, 1962
Towboat
Kapal RoPax kanggo didol IACS DAY ROPAX D / E FERRY, DWT 996, LOA 93.8m, 1989
Kapal RoPax - Draf kapal 3.6m
Pembawa akeh kanggo didol LCT MOBIL/KARGO VSL, DWT 1000, LOA 58m, 2003
Pembawa akeh
Kapal prau kanggo didol 85' Aluminium Crew Boat 1973 - New John Deere 1500 HP 2008, LOA 85.1m, 1973
Kapal prau - GRT 93
$665,000
no ship photo KAPAL KArgo Cilik FOR SALE, DWT 2730, LOA 89m, 1988
Pembawa akeh - Draf kapal 6.56m - GRT 65784
Kapal pasokan kanggo didol 75m / DP 2 / 165ts BP AHTS Kapal Didol / #1057371, DWT 3, LOA 74.9m, 1998
Kapal pasokan - Draf kapal 6.61m
$3,100,000
Towboat kanggo didol 26m / 22ts BP Tug for Sale / #1074825, DWT 181, LOA 26m, 2011
Towboat - Draf kapal 3m
$1,100,000
Kapal patroli kanggo didol 29m / GRS Pengawal Vessel for Sale / # 1035518, LOA 29.45m, 1966
Kapal patroli - Draf kapal 2.3m
€130,000
Kapal pasokan kanggo didol 86m / DP 2 / 183ts BP AHTS Kapal Didol / #1065375, DWT 3, LOA 86.2m, 2006
Kapal pasokan - Draf kapal 7.01m
$4,500,000
Kapal pasokan kanggo didol 73m / DP 2 Platform Supply Vessel for Sale / # 1064622, DWT 3, LOA 73.2m, 2006
Kapal pasokan - Draf kapal 5.63m
$1,600,000
Kapal pasokan kanggo didol 78m / DP 2 Dhukungan Offshore & Kapal Konstruksi for Sale / #1069795, DWT 3, LOA 78m, 2008
Kapal pasokan - Draf kapal 5.5m
$17,000,000
Kapal Pasokan Cepet (FSV) kanggo didol Kapal Layanan Offshore kanthi Posisi Dinamis, LOA 53m, 2016
Kapal Pasokan Cepet (FSV) - Draf kapal 2m
$14,000,000
Kapal prau kanggo didol New 44 'x 10.5' Aluminium Crew Boat, LOA 44m, 2020
Kapal prau - Draf kapal 18m
$275,000
tanker lenga, tanker kimia kanggo didol 1960 50' Steel Double Bottom Tangki Bahan Bakar, LOA 50m
tanker lenga, tanker kimia - Draf kapal 5m - GRT 17
$84,000
Towboat kanggo didol 16 METER STEEL PILOT BOAT - kiriman singkat, LOA 16m, 2016
Towboat - Draf kapal 1.4m
Pembawa akeh kanggo didol 247' 2,481 Ton DWT Kapal Kargo Gear, DWT 2481, LOA 247m, 1994
Pembawa akeh - Draf kapal 20m - GRT 1488
$1,250,000
Total ditemokake: 3463
Tambah kapal
Njaluk kapal

mlebu

Kelalen sandi? Klik kene

Ora anggota? Ndaftar gratis