Kapal kanggo didol

no ship photo 330' Kapal Kargo Geared, DWT 5550, LOA 100.4m, 2000
Kapal reefer - Draf kapal 21m - GRT 4450
$3,600,000
Perahu inflatable kaku kanggo didol 11m Cabin Rib for Sale, LOA 11m, 2012
Perahu inflatable kaku
Towboat kanggo didol 190' DP2 PSV, DWT 1509, LOA 57.9m, 2008
Towboat - Draf kapal 4.9m - GRT 1517
$1,800,000
Tongkang kanggo didol 1988 Stardust Enterprises Barge, LOA 30m, 1988
Tongkang
$39,900
no ship photo MV BAO TONG I - (DWT abt 24K - BLT 1995 IN JAPAN) For Sale, DWT 24, LOA 150.52m, 1995
Pembawa akeh - GRT 14431
kapal pesiar kanggo didol 542' Custom Cruise Ship, LOA 542m, 1993
kapal pesiar
$36,000,000
Pembawa akeh kanggo didol 1570 Mtns DWT Selfdischarger HARGA SUDAH, DWT 1570, LOA 65.7m, 1977
Pembawa akeh - Draf kapal 4.3m - GRT 1114
Akomodasi tongkang kanggo didol 230' 121 Kapal Akomodasi PAX, DWT 806, LOA 70m, 2009
Akomodasi tongkang - Draf kapal 2.5m - GRT 2958
$2,750,000
Towboat kanggo didol 193' DP1 AHST Pasokan, DWT 1350, LOA 58.7m, 2010
Towboat - Draf kapal 4.75m - GRT 1458
$2,700,000
Towboat kanggo didol 195 dp! Kapal Pasokan AHST, DWT 1386, LOA 59.65m, 2009
Towboat - Draf kapal 4.95m - GRT 1678
$1,700,000
Pembawa akeh kanggo didol 390' 4.350 mt DWT RORO Kargo Kapal, DWT 4350, LOA 118.73m, 1978
Pembawa akeh - Draf kapal 4.95m - GRT 5877
$2,300,000
Landing Craft, Tank kanggo didol 1968 Marinette Landing Craft LCM8, LOA 74m, 1968
Landing Craft, Tank - Draf kapal 4m
$210,000
Kapal motor kanggo didol 286' KAPAL EKSPEDISI CRUISE, DWT 879, LOA 286m, 1969
Kapal motor - Draf kapal 6.55m
$4,500,000
Kapal pangolahan iwak kanggo didol 1983 Eastport 24, LOA 24m, 1983
Kapal pangolahan iwak - Draf kapal 3m
$35,900
Towboat kanggo didol 1940 MTL Marine 36, LOA 36m, 1940
Towboat
$14,999
Pembawa akeh kanggo didol 345' 3,573 mt DWT RoRO, DWT 3573, LOA 105m, 1980
Pembawa akeh - Draf kapal 4.94m - GRT 4994
$2,000,000
Kapal RoPax kanggo didol 339' Feri Mono RoPax Cepet, DWT 14, LOA 339m, 1996
Kapal RoPax - Draf kapal 5m - GRT 3560
$11,000,000
Kapal Pasokan Cepet (FSV) kanggo didol 116' SANDBY GUARD VESSEL, LOA 34.75m, 1991
Kapal Pasokan Cepet (FSV) - Draf kapal 4m - GRT 235
$295,000
Kapal pasokan kanggo didol 2017 Offshore 47 Supplies Vessel, LOA 47m, 2017
Kapal pasokan
$240,000
no ship photo 133' FERRY CEPAT, LOA 133m, 1989
Katamaran
$1,950,000
Total ditemokake: 3463
Tambah kapal
Njaluk kapal

mlebu

Kelalen sandi? Klik kene

Ora anggota? Ndaftar gratis