Kapal kanggo didol

Kapal kontainer kanggo didol ROPAX CATAMARAN FERRY, LOA 147m, 2003
Kapal kontainer - Draf kapal 2.081m
$950,000
Kapal RoPax kanggo didol 207' CEPAT CATAMARAN FERRY, DWT 273, LOA 207m, 2007
Kapal RoPax - Draf kapal 2m - GRT 2292
€10,000,000
Kapal riset kanggo didol 180' SUPPORT VESSEL, DWT 445, LOA 180m, 1990
Kapal riset - GRT 675
$1,500,000
Pembawa akeh kanggo didol 285' Kapal Kargo Geared, DWT 3500, LOA 85.5m, 1997
Pembawa akeh - Draf kapal 5.54m - GRT 2528
$4,300,000
Kapal kontainer kanggo didol 346' 3,456 ton DWT RoRo, DWT 3456, LOA 105.6m, 1979
Kapal kontainer - Draf kapal 5.36m - GRT 4998
$2,800,000
Katamaran kanggo didol 133' FERRY CEPAT, LOA 133m, 1997
Katamaran - Draf kapal 1.7m - GRT 44
$4,100,000
Fishing Trawler kanggo didol 1988 Landry 52, LOA 52m, 1988
Fishing Trawler - Draf kapal 6m
$105,000
Kapal prau kanggo didol 1994 Svendsen Marine 36 Jet Sport Cruiser, LOA 35m, 1994
Kapal prau - Draf kapal 3m
$165,995
operator LNG kanggo didol Jepang mbangun 2511 CBM LPG Carrier for sale
operator LNG - Draf kapal 6.4m - GRT 236
no ship photo 15700 LDT Floating Dock kanggo perisakan - Kanggo Demo Sale, LOA 285m, 1956
dermaga ngambang
Kapal patroli kanggo didol 246' Kapal Patroli Offshore, LOA 75m, 1996
Kapal patroli - Draf kapal 3.9m
$3,000,000
kapal pesiar kanggo didol 435' Kapal Pesiar Mewah, LOA 436m, 1989
kapal pesiar - Draf kapal 18m
$33,000,000
no ship photo MT. SEA EYES/ 4,662MT/ BLT 1993/ JAPAN DIJUAL, DWT 4662, LOA 102.21m, 1993
tanker lenga, tanker kimia - Draf kapal 6.532m - GRT 3239
Kapal pasokan platform (PSV) kanggo didol PLATFORM SUPPLY VESSEL, LOA 73.6m, 2006
Kapal pasokan platform (PSV) - Draf kapal 5m
Pembawa akeh kanggo didol MV BMC COSMOS /8,758 MT/BUILT 2007/ VIETNAM DIJUAL, DWT 8758, LOA 111.7m, 2007
Pembawa akeh - Draf kapal 7.615m - GRT 5
kapal pesiar kanggo didol 722' Kapal Pesiar Mewah, DWT 6724, LOA 222m, 1991
kapal pesiar - Draf kapal 7.6m - GRT 56517
$30,000,000
tanker lenga, tanker kimia kanggo didol 1,289DWT LPG TANKER DIJUAL/1995TAHUN JAPAN DIBANGUN - MT TOKUYO MARU NO.7, DWT 1289, LOA 71.47m, 1995
tanker lenga, tanker kimia - Draf kapal 4.41m - GRT 996
Kapal pasokan kanggo didol 59mtr AHTS, LOA 59.25m, 2009
Kapal pasokan
Pembawa akeh kanggo didol Kapal Kargo 56mtr 600DWT, DWT 600, LOA 56.58m, 1996
Pembawa akeh
no ship photo MV BMC COSMOS /8,758 MT/BUILT 2007/ VIETNAM DIJUAL, DWT 8758, LOA 111.7m, 2007
Pembawa akeh - Draf kapal 7.615m - GRT 5
Total ditemokake: 3455
Tambah kapal
Njaluk kapal

mlebu

Kelalen sandi? Klik kene

Ora anggota? Ndaftar gratis