Kapal kanggo didol

Kapal pasokan kanggo didol 58m / DP 2 Platform Supply Vessel for Sale / # 1074352, DWT 1, LOA 57.95m, 2010
Kapal pasokan - Draf kapal 4.9m
£3,300,000
Towboat kanggo didol 29m / 32ts BP Tug for Sale / #1051841, DWT 80, LOA 28.7m, 1993
Towboat - Draf kapal 3.7m
€600,000
Kapal survey kanggo didol 51m / 11knts Survey Vessel for Sale / # 1061687, DWT 800, LOA 51.3m, 2002
Kapal survey - Draf kapal 5.5m
Dhukungan nyilem kanggo didol 68m / DP 2 Multirole Dive Support Vessel for Sale / #1000117, DWT 580, LOA 68.25m, 1971
Dhukungan nyilem - Draf kapal 4.57m
no ship photo 111mt DWT10750 BLT1997 GEARED 2X30T CRANE TWEEN DECKER, DWT 10750, LOA 111.97m, 1997
Pembawa akeh - Draf kapal 0.763m - GRT 8579
Kapal pasokan kanggo didol 75m / DP 2 Platform Supply Vessel for Sale / # 1084547, DWT 3, LOA 75m, 2022
Kapal pasokan - Draf kapal 6.6m
$6,800,000
no ship photo 47m Jack Up for Sale / # 1081607, DWT 733, LOA 46.5m, 2013
rig pengeboran jack-up - Draf kapal 2.4m
Kapal pasokan kanggo didol 78m / DP 2 Platform Supply Vessel for Sale / # 1084895, DWT 4, LOA 78m, 2021
Kapal pasokan - Draf kapal 6m
$7,200,000
Kapal pasokan kanggo didol 83m / DP 2 Platform Supply Vessel for Sale / # 1077643, DWT 2, LOA 83.22m, 2013
Kapal pasokan - Draf kapal 5.99m
£5,200,000
Kapal motor kanggo didol 52m / 443 pax Kapal Penumpang for Sale / # 1079436, LOA 52m, 2001
Kapal motor - Draf kapal 1.56m
$4,000,000
no ship photo 83mt DWT3428 blt 1984 diarahake General Cargo, DWT 3428, LOA 83m, 1984
Pembawa akeh - Draf kapal 5.69m
Pembawa akeh kanggo didol MINI COASTER 750 Ton DWCC, LOA 65m, 1971
Pembawa akeh - Draf kapal 2.75m
tanker lenga, tanker kimia kanggo didol Scrap Vlcc Tanker for sale
tanker lenga, tanker kimia
Tongkang kanggo didol 2014 Flattop Barge For Sale & Charter, DWT 2840, LOA 60m, 2014
Tongkang - Draf kapal 3.2m
Perahu inflatable kaku kanggo didol Badhak 600 SB-H HDPE WORKBOAT LANGSUNG kasedhiya, LOA 6m, 2021
Perahu inflatable kaku - Draf kapal 0.25m
€40,000
Perahu inflatable kaku kanggo didol 9 mtr Professional Offshore Dhukungan RIB for Sale, LOA 9m, 2021
Perahu inflatable kaku - Draf kapal 0.95m
€165,000
Perahu inflatable kaku kanggo didol 6,5 mtr Professional Rescue / Dhukungan RIB for Sale, LOA 6.5m, 2020
Perahu inflatable kaku - Draf kapal 0.85m
€45,999
Tongkang kanggo didol Pasokan floating crane barge, sea transhipmentmt crane, port crane, marine crane,
Tongkang
Towboat kanggo didol Siap ASD Tug kanthi rega £75,000, LOA 26.92m, 1980
Towboat - Draf kapal 2.3m
£75,000
Landing Craft, Tank kanggo didol 64m LCT Dobel Ngisor, LOA 64m, 2008
Landing Craft, Tank
$1,100,000
Total ditemokake: 3463
Tambah kapal
Njaluk kapal

mlebu

Kelalen sandi? Klik kene

Ora anggota? Ndaftar gratis