Kapal kanggo didol

Kapal survey kanggo didol **KAPAL PENELITIAN/SURVEI DIJUAL**, LOA 34.4m, 1982
Kapal survey - Draf kapal 3.21m
Kapal motor kanggo didol 2019 Custom Mbangun Salamander, 2019
Kapal motor
€400,000
Kapal pasokan platform (PSV) kanggo didol 87mtr D/Pilih PSV, DWT 500, LOA 87m, 2021
Kapal pasokan platform (PSV) - Draf kapal 5.9m
no ship photo 148mt DWT18,645 T ing 9,29M BULK CARRIER, crane 4x30, DWT 18645, LOA 148m, 1994
Pembawa akeh - GRT 11263
no ship photo 81mt DWT2589 blt1991 wangun kothak singledecker, DWT 2589, LOA 81.2m, 1991
Pembawa akeh - Draf kapal 4.48m
no ship photo 115mt DWT3344 blt1986 JENIS AMUR KAPAL SUNGAI SEA, DWT 3344, LOA 115.75m, 1986
Pembawa akeh - Draf kapal 4.13m - GRT 3086
dermaga ngambang kanggo didol 2015 CREW BOAT, DWT 19, LOA 24m, 2015
dermaga ngambang - Draf kapal 0.8m
£2,000,000
Kapal pasokan platform (PSV) kanggo didol 87mtr D/Pilih PSV, DWT 500, LOA 87m, 2014
Kapal pasokan platform (PSV) - Draf kapal 5.9m
Pembawa akeh kanggo didol CM0721 Gearless kapal kargo umum 5070 DWT/2005 BLT for sale, DWT 5070, LOA 100m, 2005
Pembawa akeh - Draf kapal 5.5m
$2,100,000
no ship photo 92mt ​3,604 DWT ON 5.51 MTS blt1984 Sietas-Jerman, DWT 3604, LOA 92m, 1984
Pembawa akeh - Draf kapal 5.51m - GRT 2119
Kapal kerja kanggo didol Auction: Damen Shipyards kabin prau karo loading crane Swalinge, LOA 14.8m, 2005
Kapal kerja
€59,000
Pembawa akeh kanggo didol Kapal kargo umum 5540 DWT/200 TEU/1996 BLT Ice 1A for sale, DWT 5540, LOA 101m, 1996
Pembawa akeh - Draf kapal 5.5m
Pembawa akeh kanggo didol Loro kapal kali laut jinis Volgobalt 3495 DWT/1979 BLT didol, DWT 3495, LOA 113.9m, 1979
Pembawa akeh - Draf kapal 3.86m
Pembawa akeh kanggo didol Geared ice 1A SID MPP 5200 DWT/1997 BLT for sale, DWT 5200, LOA 101m, 1997
Pembawa akeh - Draf kapal 6.4m
Towboat kanggo didol Twin meneng tug 38 TBP / 2400 HP / 1992 BLT for sale, LOA 29m, 1992
Towboat - Draf kapal 3.7m
Pembawa akeh kanggo didol Volzhskiy jinis segara-kali cethek drafted prau kargo garing kanggo s, DWT 3888, LOA 107.4m, 1988
Pembawa akeh - Draf kapal 3.8m
dermaga ngambang kanggo didol Dock ngambang 6500 TLC / 2008 BLT for sale, LOA 117m, 2008
dermaga ngambang - Draf kapal 9.46m
Pembawa akeh kanggo didol CM0718 Kapal kargo umum 5000 DWT/2006 BLT for sale, DWT 5000, LOA 100m, 2006
Pembawa akeh - Draf kapal 5.5m
no ship photo Kapal MPP Kargo Umum Cethek kanggo didol 7060 DWT/2006 BLT, DWT 7060, LOA 116m, 2006
Pembawa akeh - Draf kapal 5.68m
no ship photo 80mt 1,995 DWT ON 3.53M Draft Sietas - coaster kali Jerman, DWT 1995, LOA 80.96m, 1980
Pembawa akeh - Draf kapal 3.53m
Total ditemokake: 3455
Tambah kapal
Njaluk kapal

mlebu

Kelalen sandi? Klik kene

Ora anggota? Ndaftar gratis