Kapal kanggo didol

Tongkang kanggo didol 3ora ana tongkang Amfibi & bisnis Dijual sebagéyan utawa kabèh, LOA 11.3m
Tongkang - Draf kapal 6m
£99,000
Kapal patroli kanggo didol Crewtender, Offshore, 15 pax RH 2 x 360 PK, LOA 21.37m, 1972
Kapal patroli - Draf kapal 1.5m
€79,000
tanker lenga, tanker kimia kanggo didol 28m / Bunkering Tanker for Sale / #1079287, DWT 337, LOA 27.5m, 1979
tanker lenga, tanker kimia - Draf kapal 2.5m
€1,000,000
Kapal feri kanggo didol 1924 Wilson 98, LOA 98m, 1924
Kapal feri
$225,000
Towboat kanggo didol 2018 KARYA KAPAL Multicat 14,50 m, LOA 14.5m, 2018
Towboat - Draf kapal 0.8m
Katamaran kanggo didol 2007 CREW BOAT Kapal Angin Farm 15,05 m, LOA 15.5m, 2007
Katamaran - Draf kapal 0.65m
£280,000
Towboat kanggo didol 1946 Arnold Walker 59 Bow Tug, LOA 59m, 1946
Towboat
$250,000
Kapal feri kanggo didol 1973 Gillikin 65, LOA 65m, 1973
Kapal feri - Draf kapal 6m
$139,000
Tongkang kanggo didol 84m / 16,47m Ponton / Tongkang didol / #1082101, LOA 84m
Tongkang - Draf kapal 2.5m
€650,000
kapal RORO kanggo didol 86m / 650 pax Penumpang / Kapal RoRo didol / #1034403, LOA 86.24m, 1989
kapal RORO - Draf kapal 4.22m
Towboat kanggo didol 1913 Baja Keling Baja Tug, LOA 55m, 1913
Towboat - Draf kapal 7m
$17,500
Kapal kerja kanggo didol 1980 26' x 10.5' Aluminium Work Prau, LOA 26m, 1980
Kapal kerja - Draf kapal 3.3m - GRT 7
$25,000
Towboat kanggo didol 1945 40′ x 10.5′ Russel Brothers Ville Kelas Tug, LOA 40m, 1945
Towboat - Draf kapal 5m - GRT 14
$49,000
Towboat kanggo didol 34m Pasokan / Siyaga Tug Kelas VIII, LOA 34.4m, 1983
Towboat - Draf kapal 3.82m - GRT 321
kapal RORO kanggo didol 72mtr 292 pax RORO ferry, LOA 71.5m, 2001
kapal RORO
Tongkang kanggo didol 105,14m Deck Cargo Barge, DWT 13000, LOA 105.14m, 2005
Tongkang - Draf kapal 5.2m - GRT 5258
Towboat kanggo didol 300ft Ice Class Oil Recovery / Kapal Penyetor Platform, LOA 91.74m, 2007
Towboat - Draf kapal 7.32m
Tongkang kanggo didol 230ft Barge for Sale, DWT 3500, LOA 70.14m, 2011
Tongkang - Draf kapal 3.352m - GRT 1424
Kapal feri kanggo didol Ferry Penumpang/Mobil, LOA 70.6m, 2009
Kapal feri
Kapal prau kanggo didol MOC Shipyards 38m Crew kapal Keamanan, LOA 38m, 2019
Kapal prau - Draf kapal 2m
Total ditemokake: 3455
Tambah kapal
Njaluk kapal

mlebu

Kelalen sandi? Klik kene

Ora anggota? Ndaftar gratis