Kapal kanggo didol

Landing Craft, Tank kanggo didol 36' Ex USCG Fiberglass Landing Craft, LOA 36m, 1965
Landing Craft, Tank - Draf kapal 3m
$75,000
kapal RORO kanggo didol 105mt RORO CARGO FERRY FOR SALE, DWT 3297, LOA 105.6m, 1980
kapal RORO - Draf kapal 4.97m - GRT 4994
Kapal Pasokan Cepet (FSV) kanggo didol Riset 40m / 11knts- Survey- Kapal Pengawal Didol / #1013542, LOA 39.73m, 1974
Kapal Pasokan Cepet (FSV) - Draf kapal 2.49m
€275,000
Pembawa akeh kanggo didol KAPAL KARGO KERING Cilik - COASTER LAWAS, LOA 46m, 1938
Pembawa akeh - Draf kapal 2.99m - GRT 339
€110,000
kapal RORO kanggo didol 101m / 393 pax Penumpang / Kapal RoRo didol / #1030240, LOA 101.17m, 1988
kapal RORO - Draf kapal 4m
prau ladang angin kanggo didol Damen Alucat 1405 // 15m / 18 pax Crew Transfer Vessel for Sale / #1105138, LOA 14.5m, 2005
prau ladang angin - Draf kapal 0.75m
$95,000
Metal kethokan kanggo didol Kapal scrap for sale
Metal kethokan
Kapal patroli kanggo didol 1979 80′ x 18′ x 6′ US Navy Yard Patrol Craft, LOA 80m, 1979
Kapal patroli - Draf kapal 6m - GRT 66
$400,000
Tongkang kanggo didol SplitHopper Dumper + Schottel, LOA 47m, 1971
Tongkang - Draf kapal 2m
$650,000
kapal RORO kanggo didol FERRY PENUMPANG RORO, LOA 81.5m, 2000
kapal RORO - Draf kapal 2.6m
no ship photo 101mt PENUMPANG / FERRI MOBIL RORO digawe ing Jerman, DWT 883, LOA 101.29m, 1987
kapal RORO - Draf kapal 3.99m - GRT 3426
Pembawa akeh kanggo didol Hotel / Kapal penumpang 18 pax, LOA 38.06m
Pembawa akeh - Draf kapal 1.54m
€425,000
Multi-purpose kanggo didol 2015 Offshore - Kapal Serbaguna For Sale & Charter, LOA 37.5m, 2015
Multi-purpose
Pembawa akeh kanggo didol [DCG107] Kapal kargo Umum Gearless, DWT 5065, LOA 99.98m, 2005
Pembawa akeh - Draf kapal 5.5m - GRT 3043
Pembawa akeh kanggo didol [DCG108] Kapal kargo Umum Gearless, DWT 4143, LOA 96m, 1994
Pembawa akeh - Draf kapal 5.13m - GRT 2889
Towboat kanggo didol 1968 Tug - Screw Tunggal For Sale & Charter, DWT 70, LOA 20.82m, 1968
Towboat - Draf kapal 2.3m
€80,000
Towboat kanggo didol Tug Boat / Mooring Boat / Push Boat (Sedang Dibangun / Pengiriman Singkat), LOA 14.85m, 2014
Towboat - Draf kapal 1.6m
Pembawa akeh kanggo didol Kapal kargo, LOA 31.68m, 1964
Pembawa akeh
£120,000
Towboat kanggo didol 20 Meter Digunakake Workboat Kanthi Crane, LOA 20m, 2007
Towboat - GRT 217
Towboat kanggo didol Damen Stan Tug 2208 40T BP, LOA 22.53m, 2012
Towboat - GRT 103
Total ditemokake: 3455
Tambah kapal
Njaluk kapal

mlebu

Kelalen sandi? Klik kene

Ora anggota? Ndaftar gratis