Kapal kanggo didol

Kapal RoPax kanggo didol MODERN pindho rampung ROPAX FERRY, DWT 550, LOA 73.4m, 2020
Kapal RoPax - Draf kapal 2.37m
Towboat kanggo didol 32mtr Rastar Ngiringan Tugs, LOA 32m, 2019
Towboat
no ship photo DIJUAL KERAJINAN LANDING (single & double ended), DWT 724, LOA 102.2m, 2002
Pembawa akeh - Draf kapal 2.2m - GRT 748
kapal RORO kanggo didol 158m / 849 pax Penumpang / Kapal RoRo didol / #1038226, LOA 157.9m, 1992
kapal RORO - Draf kapal 5.9m
no ship photo 114m / Kapal Multi-Tujuan / Kapal Kargo Umum didol / #1039646, DWT 3, LOA 114m, 1979
Pembawa akeh - Draf kapal 3.64m
Kapal kontainer kanggo didol Containerized Drydock ngangkat tutup. 550mt 86m Jack Up for Sale / # 1105136, DWT 640, LOA 85.85m, 2007
Kapal kontainer - Draf kapal 0.6m
$3,650,000
Tongkang kanggo didol Tongkang Split Hopper 50m / 12,3m Pontoon / Barge for Sale / #1048259, DWT 1, LOA 50.3m, 1997
Tongkang - Draf kapal 1.95m
$950,000
no ship photo 89m / Kapal Serbaguna / Kapal Kargo Palet Didol / #1017313, DWT 1, LOA 88.8m, 1979
Pembawa akeh - Draf kapal 5.2m
no ship photo 115m / Kapal Multi-Tujuan / Kapal Kargo Umum didol / #1066186, DWT 7, LOA 115.1m, 2005
Pembawa akeh - Draf kapal 5.68m
Kapal motor kanggo didol 24m / 125 pax Kapal Penumpang for Sale / # 1071314, LOA 24.25m, 2009
Kapal motor - Draf kapal 1.25m
€2,000,000
Pilot boat kanggo didol 1978 Pilot Boat For Sale, LOA 16m, 1978
Pilot boat - Draf kapal 2m
€60,000
Tongkang kanggo didol 70M X 22M FLAT TOP DECK BARGE MUNG kanggo CHARTER, DWT 1624, LOA 70.5m, 2010
Tongkang - Draf kapal 3550m - GRT 1624
Tongkang kanggo didol sailor banget, tongkang lengkap lan certified, LOA 27.6m, 2020
Tongkang - Draf kapal 6.3m
€199,000
Katamaran kanggo didol NB 47PAX CATAMARAN CRUISER, LOA 12m, 2020
Katamaran - Draf kapal 0.95m
Tongkang kanggo didol 24m Crew Patrol Boat 2012 - 24 penumpang - Twin Jet Drive, LOA 24m, 2012
Tongkang
$5,550,000
Kapal survey kanggo didol 95m / 13,5knts Survey Vessel for Sale / # 1034556, DWT 3, LOA 94.91m, 1990
Kapal survey - Draf kapal 7.85m
$10,000,000
Tongkang kanggo didol 1968 Drop Bottom Barge For Sale, LOA 51.5m, 1968
Tongkang - Draf kapal 2.31m
€350,000
Towboat kanggo didol INLAND TRIPLE SCREW PUSH BOAT, LOA 20.78m, 2013
Towboat - Draf kapal 1.7m
€675,000
kapal RORO kanggo didol Feri Ro-Ro pax 77 meter dibangun maneh ing taun 2008 kanthi regane kira-kira 3,4 yuta Euro., LOA 76.5m, 2008
kapal RORO - Draf kapal 3.3m
Tongkang kanggo didol 32mtr Cutter Suction Dredge, LOA 32m, 1998
Tongkang
Total ditemokake: 3463
Tambah kapal
Njaluk kapal

mlebu

Kelalen sandi? Klik kene

Ora anggota? Ndaftar gratis