Kapal kanggo didol

Pembawa akeh kanggo didol MOC Shipyards 17.0 Multi Tug, DWT 45, LOA 17m, 2021
Pembawa akeh - Draf kapal 1m
$980,000
Landing Craft, Tank kanggo didol 1972 Marinette Landing Craft, LOA 74m, 1972
Landing Craft, Tank - Draf kapal 4m
$285,000
Pembawa akeh kanggo didol Tongkang Jack Up Anyar - Letourneau Super 116-E - Dawane sikil 477', LOA 2m, 2012
Pembawa akeh
kapal RORO kanggo didol Kapal RoRo 195m / 2550 lane meter didol / #1058121, DWT 14, LOA 195.1m, 1998
kapal RORO - Draf kapal 7.3m
€9,000,000
Kapal survey kanggo didol 95m / 13,5knts Survey Vessel for Sale / # 1034556, DWT 3, LOA 94.91m, 1990
Kapal survey - Draf kapal 7.85m
$10,000,000
no ship photo Ice Class 1C panamax bulk carrier sing dijaga kanthi apik, DWT 75460, LOA 225m, 1995
Pembawa akeh - GRT 39422
kapal pesiar kanggo didol HARGA SUDU (VSL dudu KELAS) // 167m / 603 pax Kapal Pesiar Didol / #1033664, LOA 167m, 1989
kapal pesiar - Draf kapal 6.57m
$5,800,000
Landing Craft, Tank kanggo didol 46 mtr Landing Craft, DWT 449, LOA 46m, 2015
Landing Craft, Tank - Draf kapal 2m
$3,500,000
Kapal pasokan kanggo didol 165' Kapal Pasokan Cepet FSV 1997 ABS, DWT 38, LOA 165m, 1997
Kapal pasokan - Draf kapal 9m
Pembawa akeh kanggo didol MOC Shipyards 25M Cethek Draft Serbaguna Landing Craft, LOA 25m, 2021
Pembawa akeh - Draf kapal 1.2m
$750,000
Towboat kanggo didol 39mtr AHT / Kapal Utilitas, LOA 36m, 2019
Towboat - Draf kapal 5m - GRT 475
Tongkang kanggo didol 460 wong Accommodation Work Barge, LOA 115.9m, 2013
Tongkang
Kapal kerja kanggo didol 1996 Perahu Kerja Aluminium Landau 18'x 8' kanthi Mariner & Trailer 40hp, LOA 18m, 1996
Kapal kerja
$6,000
Fishing Trawler kanggo didol Kapal nelayan longline, LOA 23.95m, 1998
Fishing Trawler - Draf kapal 2.2m
€470,000
tukang keruk kanggo didol 94.85m Cutter Suction Dredger, LOA 94.85m, 2015
tukang keruk - Draf kapal 2.45m
$6,880,000
Towboat kanggo didol 32.1m ASD Tug, DWT 287, LOA 32.1m, 1983
Towboat - Draf kapal 4.55m - GRT 350
Tongkang kanggo didol Tongkang Turis 10m Anyar, LOA 10m, 2021
Tongkang - Draf kapal 0.3m
$195,000
Kapal motor kanggo didol 18m Kapal Penumpang, Pariwisata lan Acara Nautical, LOA 18m, 2018
Kapal motor - Draf kapal 1.4m
Towboat kanggo didol Tugu Pesisir lan Pelabuhan, LOA 18m
Towboat - Draf kapal 2m
$600,000
Kapal pasokan kanggo didol 84m / DP 2 Platform Supply Vessel for Sale / # 1061715, DWT 4, LOA 83.9m, 2002
Kapal pasokan - Draf kapal 6.1m
$3,500,000
Total ditemokake: 3463
Tambah kapal
Njaluk kapal

mlebu

Kelalen sandi? Klik kene

Ora anggota? Ndaftar gratis