Kapal kanggo didol

Kapal patroli kanggo didol Eks kapal penjaga pantai Swedia (KBV 247), LOA 16.2m, 1985
Kapal patroli - Draf kapal 1.4m
750,000
Kapal motor kanggo didol Kapal penumpang dibangun ing taun 1964, disetujoni kanggo 130 penumpang., LOA 35.16m, 1964
Kapal motor - Draf kapal 2.25m
€350,000
Kapal survey kanggo didol Kapal survey sing dijaga kanthi apik, LOA 17.22m, 1979
Kapal survey - Draf kapal 1.2m
€90,000
Pemotong kanggo didol Piagam Nyilem Iwak / Kapal Eksplorasi, LOA 72m, 1973
Pemotong - Draf kapal 2.2m
$950,000
tukang keruk kanggo didol 1968 Dredger - Grab Hopper Dredger For Sale & Charter, LOA 24.69m, 2014
tukang keruk - Draf kapal 2.5m
£325,000
no ship photo 98mt KAPAL KARGO RORO sing dijaga kanthi apik, DWT 1088, LOA 98.5m, 1970
Pembawa akeh - Draf kapal 4.1m - GRT 3633
no ship photo IMO 2 MINYAK - CHEMICAL TANKER DEMOLITION FOR SALE: M/T Aulac Fortune 17,542-dwt 2010 KR blt, DWT 2010, 2010
tanker lenga, tanker kimia - Draf kapal 6m
Kapal prau kanggo didol 1989 Crew Boat Kanggo Charter, LOA 26.4m, 1989
Kapal prau - Draf kapal 1.83m
Kapal patroli kanggo didol 39mtr AHT / Kapal Utilitas, LOA 39m, 2019
Kapal patroli
Multi-purpose kanggo didol 2012 KARYA KAPAL Multicat 20,20 m, LOA 20.2m, 2018
Multi-purpose - Draf kapal 1m
$650,000
tukang keruk kanggo didol 1988 Cutter Suction Dredger For Sale, DWT 154, LOA 32m, 1988
tukang keruk - Draf kapal 7m
€200,000
Pemotong kanggo didol 10.10m Parasailing Mercan Boat, LOA 10.1m, 2009
Pemotong
€80,000
Towboat kanggo didol 60m AHTS, LOA 60m, 2021
Towboat
$8,680,000
Tongkang kanggo didol 83m Dumb Barge for Sale, DWT 4657, LOA 83.2m, 2010
Tongkang - Draf kapal 3.5m - GRT 2350
Multi-purpose kanggo didol 118,55m Dutch dibangun Geared MPP / GC, DWT 8350, LOA 118.55m, 2000
Multi-purpose - Draf kapal 7m - GRT 4803
€4,800,000
Landing Craft, Tank kanggo didol 73m Landing Craft, LOA 73m, 2014
Landing Craft, Tank - Draf kapal 3.9m
$1,500,000
Tongkang kanggo didol 82,29m Tongkang Crane Self Propelled, LOA 82.29m, 2013
Tongkang - Draf kapal 2.4m
$1,250,000
no ship photo 75m DOUBLE ENDED FERRY FOR SALE, LOA 75.8m, 2000
Kapal feri
Kapal kerja kanggo didol 2016 BOAT KARYA, LOA 12.95m, 2016
Kapal kerja - Draf kapal 1.2m
€440,000
Towboat kanggo didol BANGUNAN ANYAR - Perahu Kerja 8,05m (SF 805 WB), LOA 8.5m, 2021
Towboat - Draf kapal 0.9m
€65,000
Total ditemokake: 3463
Tambah kapal
Njaluk kapal

mlebu

Kelalen sandi? Klik kene

Ora anggota? Ndaftar gratis