Kapal kanggo didol

Tongkang kanggo didol 109,69m Tongkang Pengangkutan LCT Multifungsi, LOA 109.69m, 2022
Tongkang - Draf kapal 4.5m - GRT 3960
$4,800,000
Kapal patroli kanggo didol BANGUNAN ANYAR - 38.70m Patrol Gun Prau, LOA 38.7m
Kapal patroli
no ship photo 116mt DWT3332 blt1989 TEUS102 KARGO UMUM, DWT 3332, LOA 116.03m, 1989
Pembawa akeh - Draf kapal 4.13m - GRT 2980
no ship photo 108mt DWT3197 blt1983 kelas es Kargo Umum, DWT 3197, LOA 108m, 1983
Pembawa akeh - Draf kapal 3.26m - GRT 2463
tukang keruk kanggo didol Island Trader / Fishfarm Workhorse / Liveaboard sarwa / Fishing, LOA 20.68m, 1956
tukang keruk - Draf kapal 3.4m
$175,000
Perahu inflatable kaku kanggo didol BANGUNAN NEW - 7.6m Aluminium RIB, LOA 7.6m
Perahu inflatable kaku - Draf kapal 0.3m
$17,800
Tongkang kanggo didol 50.8m Crane Barge, LOA 50.8m, 2020
Tongkang - Draf kapal 1.414m
$3,200,000
Kapal patroli kanggo didol NEW BANGUNAN - 18m-S Fast Assault Boat, LOA 18m
Kapal patroli - Draf kapal 0.8m
Towboat kanggo didol NEW DOUBLE CRANE MULTICAT FOR SALE, LOA 23m, 2022
Towboat - Draf kapal 2.5m
Towboat kanggo didol NEW TUGBOAT 17TBP LINE Handler FOR SALE saka saham, LOA 14.95m, 2022
Towboat - Draf kapal 2m
€1,150,000
no ship photo 78mt DWT2225 blt 1992 Kargo Umum, Sungai Laut, SID, DWT 2225, LOA 78m, 1992
Pembawa akeh - GRT 1
no ship photo 81mt DWT2620 blt1986 Kargo Umum, Kali Segara, SID, DWT 2620, LOA 81.2m, 1986
Pembawa akeh - GRT 1
Tongkang kanggo didol 500T Crane Barge, LOA 78m, 2021
Tongkang - Draf kapal 2.45m
$7,600,000
Kapal RoPax kanggo didol 196' Fast ROPAX Ferry, DWT 135, LOA 60m, 1999
Kapal RoPax - Draf kapal 2.79m - GRT 2274
$8,800,000
no ship photo 89mt blt 1993 dwt2820 Umum Cargo Segara Kali, SID, DWT 2820, LOA 89.99m, 1993
Pembawa akeh - GRT 1
Kapal patroli kanggo didol NEW BANGUNAN - 16m Fast Assault Boat, LOA 16m
Kapal patroli - Draf kapal 0.9m
Kapal kerja kanggo didol 1985 21' x 8' Aluminium Work Prau w/trailer, LOA 21m, 1985
Kapal kerja - Draf kapal 32m
$37,500
Tongkang kanggo didol 49,60m Split Hopper Barge, LOA 49.6m, 2010
Tongkang - Draf kapal 3.49m - GRT 819
$850,000
Tongkang kanggo didol 56,70m Split Hopper Barge, LOA 56.7m
Tongkang - GRT 1023
$500,000
Perahu inflatable kaku kanggo didol BANGUNAN NEW - 6m Alloy RIB, LOA 6m, 2022
Perahu inflatable kaku - Draf kapal 0.3m
$11,500
Total ditemokake: 3463
Tambah kapal
Njaluk kapal

mlebu

Kelalen sandi? Klik kene

Ora anggota? Ndaftar gratis