Kapal kanggo didol

Fishing Trawler kanggo didol 1948 39 'X 12.7' Steel Paasch Trapnetter, LOA 39m, 1948
Fishing Trawler - GRT 14
$30,000
kapal pesiar kanggo didol 82m / 72 pax Cruise Ship for Sale / # 1033960, LOA 82.2m, 1991
kapal pesiar - Draf kapal 3.71m
$5,250,000
kapal RORO kanggo didol 179m / 1.050 pax Penumpang / Kapal RoRo didol / #1030101, LOA 179.35m, 1987
kapal RORO - Draf kapal 6.19m
Fishing Trawler kanggo didol Perahu Nelayan Aluminium, LOA 10.66m
Fishing Trawler - Draf kapal 1.2m
$85,000
prau ladang angin kanggo didol 20m Crew Transfer Vessel for Sale / # 1112601, DWT 15, LOA 19.97m, 2007
prau ladang angin - Draf kapal 0.9m
$1,400,000
Kapal feri kanggo didol DOUBLE END MOBIL / PAX FERRY, DWT 600, LOA 72m, 2004
Kapal feri
Pembawa akeh kanggo didol 43mt PEnumpang RORO KAPAL KARGO, LOA 43m, 2014
Pembawa akeh - GRT 748
Kapal kerja kanggo didol 15m Yacht for Sale / # 1112523, LOA 14.5m, 2001
Kapal kerja - Draf kapal 1.5m
$210,000
rig pengeboran jack-up kanggo didol 85m / DP 1 Jack Up for Sale / # 1084452, DWT 2, LOA 85.1m, 2020
rig pengeboran jack-up - Draf kapal 3m
$37,000,000
Tugboat kanggo didol 45mtr AHT minangka anyar, LOA 45m, 2010
Tugboat
Tongkang kanggo didol 300 pax Accom Barge kanggo charter, LOA 100m, 2019
Tongkang
tanker lenga, tanker kimia kanggo didol 1960 50' Steel Double Bottom Bahan Bakar T, LOA 50m
tanker lenga, tanker kimia - Draf kapal 5m - GRT 17
$189,000
Kapal RoPax kanggo didol 36mtr ROPAX Ferry, LOA 35.9m, 2021
Kapal RoPax
Kapal patroli kanggo didol Kapal Patroli 57mtr, LOA 57.56m, 1997
Kapal patroli
Kapal RoPax kanggo didol DOUBLE END ROPAX FERRY, DWT 120, LOA 36.8m, 2000
Kapal RoPax - Draf kapal 1.7m
Tongkang kanggo didol TONGKANG PLATFORM TINGKAT DIRI - BISA 2017# 4669, LOA 48m, 2011
Tongkang
$16,200,000
Kapal penyelamat kanggo didol rega suda: Pertempuran prau 90 Ambulance prau Alf Lundgren, LOA 14.9m, 2009
Kapal penyelamat
1,500,000
Pilot boat kanggo didol 1997 Aneka Pilot Vessel 11,65 m, LOA 11.65m, 1997
Pilot boat - GRT 11
$87,000
Towboat kanggo didol 34m / 30ts BP Tug for Sale / #1006120, LOA 33.93m, 1969
Towboat - Draf kapal 2.69m
€400,000
kapal pesiar kanggo didol PROMPT kasedhiya - 164m / 850 pax Cruise Ship for Sale / #1011818, LOA 163.56m, 1977
kapal pesiar - Draf kapal 6.02m
Total ditemokake: 3463
Tambah kapal
Njaluk kapal

mlebu

Kelalen sandi? Klik kene

Ora anggota? Ndaftar gratis