Kapal kanggo didol

Kapal Pasokan Cepet (FSV) kanggo didol 54m Offshore Dhukungan & Konstruksi Kapal for Sale / # 1070112, DWT 1, LOA 53.8m, 2009
Kapal Pasokan Cepet (FSV) - Draf kapal 3.8m
$3,000,000
Landing Craft, Tank kanggo didol Kapal landing. Kita mbantu lisensi ekspor & pangiriman, DWT 320, LOA 54.5m, 1996
Landing Craft, Tank - Draf kapal 10.3m - GRT 907
Tongkang kanggo didol 1999 Split Barge, LOA 42m, 1999
Tongkang - Draf kapal 0.9m
€700,000
Kapal prau kanggo didol Dijual Kapal Awak (Kelas anyar kanggo 4 taun), LOA 33m, 1988
Kapal prau
$250,000
Kapal pasokan kanggo didol 71m / DP 2 / 100ts BP AHTS Kapal didol / #1071705, DWT 2, LOA 70.5m, 2010
Kapal pasokan - Draf kapal 5.9m
€3,500,000
Towboat kanggo didol 1980 Barge - Drop Bottom Barge For Sale & Charter, LOA 44.89m, 1980
Towboat
€195,000
Towboat kanggo didol 70mtr MPV/ Tanggap Darurat Kapal Diesel Listrik, LOA 69.9m, 2019
Towboat
Towboat kanggo didol 59mtr PSV / Kapal Recovery lenga, LOA 59.25m, 2019
Towboat - Draf kapal 1360m - GRT 1690
Perahu inflatable kaku kanggo didol Dinamika Samudra 36 RIB, LOA 36m, 2003
Perahu inflatable kaku
£29,500
Dhukungan nyilem kanggo didol 45m Multirole Dive Dhukungan Vessel for Sale / # 1065250, DWT 550, LOA 45m, 2005
Dhukungan nyilem - Draf kapal 3.5m
$2,000,000
Kapal kerja kanggo didol 14m Steel new build boat - gambar sistership, LOA 13.68m, 2018
Kapal kerja - Draf kapal 2.5m
€450,000
Tongkang kanggo didol Anyar 2020 10' x 24'6" x 3' Tongkang Baja 1/4" Konstruksi, LOA 24m, 2021
Tongkang - Draf kapal 3m
$28,750
Katamaran kanggo didol 34,5m Katamaran penumpang for sale, LOA 34.5m
Katamaran - Draf kapal 3m
£1,500,000
Kapal motor kanggo didol 2 x Sisters PROMPT kasedhiya / 48m / 417 pax Kapal Penumpang didol / #1068570, LOA 47.5m, 2008
Kapal motor - Draf kapal 1.66m
$8,250,000
Kapal kontainer kanggo didol 2013 Cascade Custom Cycleboat, LOA 24m, 2013
Kapal kontainer
$63,350
kapal RORO kanggo didol 200m / 3.069 pax Penumpang / Kapal RoRo didol / #1060712, LOA 199.9m, 2002
kapal RORO - Draf kapal 6.58m
€65,000,000
kapal RORO kanggo didol 329' KAPAL ROPAX, LOA 329m, 1980
kapal RORO - Draf kapal 5m - GRT 5287
$3,400,000
Tongkang kanggo didol hotelship 19 wong. barge La belle Fleur, LOA 43.32m, 1929
Tongkang - Draf kapal 5.4m
kapal RORO kanggo didol 186m / 1.066 pax Penumpang / Kapal RoRo didol / #1049718, LOA 185.5m, 1991
kapal RORO - Draf kapal 6.65m
$6,200,000
kapal RORO kanggo didol 169m / 2.420 pax Penumpang / Kapal RoRo didol / #1031133, LOA 169.4m, 1988
kapal RORO - Draf kapal 6.35m
€30,000,000
Total ditemokake: 3463
Tambah kapal
Njaluk kapal

mlebu

Kelalen sandi? Klik kene

Ora anggota? Ndaftar gratis