Kapal kanggo didol

Towboat kanggo didol 11 TBP Twin Screw Damen Tug / Workboat, LOA 15.7m, 1982
Towboat - GRT 36
€345,000
Towboat kanggo didol 17m / 10ts BP Tug for Sale / #1081577, DWT 19, LOA 16.5m, 1991
Towboat - Draf kapal 2.3m
£360,000
Tongkang kanggo didol 91m / 31,7m Ponton / Tongkang didol / #1117281, DWT 7, LOA 91.43m, 2010
Tongkang - Draf kapal 4.51m
Kapal kerja kanggo didol Service Boat / Workboat - 10 Kursi Pax, LOA 2m, 2020
Kapal kerja
$500,000
Katamaran kanggo didol 2018 Armstrong 49 Pax COI, LOA 49m, 2018
Katamaran
$484,000
kapal pesiar kanggo didol 540' 500 Pax Cruise Ship, DWT 3245, LOA 164.35m, 1980
kapal pesiar - Draf kapal 6.41m - GRT 18627
$12,000,000
Tongkang kanggo didol 76m / 24,38m Ponton / Tongkang didol / #1117294, DWT 5, LOA 76.22m, 2004
Tongkang - Draf kapal 6.9m
$1,650,000
Kapal prau kanggo didol 28m / 144 pax Crew Transfer Vessel for Sale / # 1060736, DWT 20, LOA 27.5m, 2000
Kapal prau - Draf kapal 1.7m
€1,400,000
Kapal pasokan kanggo didol 58m / DP 1 / 69ts BP AHTS Kapal Didol / #1059218, DWT 1, LOA 57.9m, 1999
Kapal pasokan - Draf kapal 4.7m
€2,600,000
Kapal feri kanggo didol 1977 Bukak Motor Komersial, LOA 59m, 1977
Kapal feri
€44,000
Tongkang kanggo didol 153m / 36,4m Ponton / Tongkang didol / #1117298, DWT 17, LOA 152.92m, 2003
Tongkang - Draf kapal 5.2m
Multi-purpose kanggo didol 26m / 32ts BP Multicat for Sale / # 1070079, LOA 26m, 2008
Multi-purpose - Draf kapal 2.25m
€3,600,000
Fishing Trawler kanggo didol 32m Baja Stern Freezer Trawler, LOA 35m, 1982
Fishing Trawler - Draf kapal 4.5m - GRT 161
Kapal pasokan kanggo didol 70m / DP 2 / 102ts BP AHTS Kapal Didol / #1072611, DWT 2, LOA 70m, 2011
Kapal pasokan - Draf kapal 6.1m
$3,100,000
Towboat kanggo didol 17m Tug for Sale / #1117284, LOA 16.6m, 1974
Towboat - Draf kapal 2.6m
£190,000
Kapal Pasokan Cepet (FSV) kanggo didol 40m DP1 Suplai Vessel karo Bow Thruster, LOA 37m, 2012
Kapal Pasokan Cepet (FSV)
$3,900,000
no ship photo NIGHT ROPAX FERRY kasedhiya kanggo TC jangka panjang,, DWT 2311, LOA 145.02m, 1983
Kapal RoPax - Draf kapal 6.47m - GRT 20805
kapal pesiar kanggo didol Lima Star Cilik Pax Cruise-Kapal utawa Yacht Family, LOA 150m, 2017
kapal pesiar - Draf kapal 3.2m
$12,013,630
Fishing Trawler kanggo didol Steel Inshore Trawler Workboat, LOA 17.7m, 1981
Fishing Trawler - Draf kapal 1.45m
€260,000
Kapal survey kanggo didol 1972 Commercial Striker 38 kanggo karya oseanografi lan lingkungan, LOA 37m, 1972
Kapal survey
€35,000
Total ditemokake: 3455
Tambah kapal
Njaluk kapal

mlebu

Kelalen sandi? Klik kene

Ora anggota? Ndaftar gratis