Kapal kanggo didol

kapal selam kanggo didol 1990 Kapal Selam Komersial, LOA 23m, 1990
kapal selam
€98,000
Metal kethokan kanggo didol 250MT kethokan Vessel for Sale
Metal kethokan
Towboat kanggo didol Delta Launch 1400, LOA 46.58m, 2018
Towboat - Draf kapal 5m
£180,000
kapal RORO kanggo didol 485' RoPax Night Ferry, LOA 585m, 1977
kapal RORO - Draf kapal 5.3m - GRT 19
$12,500,000
Tongkang kanggo didol Crane Barge 26m for sale, LOA 26m
Tongkang - Draf kapal 0.8m
€135,000
Tongkang kanggo didol 2014 PLATFORM / Jack Up Self Elevating Umum, LOA 18m, 2014
Tongkang - Draf kapal 1m
kapal RORO kanggo didol Kapal Penumpang 2017 Didol & Charter, DWT 110, LOA 39m, 2017
kapal RORO - Draf kapal 2.4m
€3,000,000
Tongkang kanggo didol Dredger Serbaguna Amfibi 10m, LOA 10m, 2021
Tongkang - Draf kapal 3.3m
$395,000
Kapal feri kanggo didol Kabel Ferry kanthi kapasitas 96 wong, LOA 26m, 1940
Kapal feri - Draf kapal 0.68m
Kapal prau kanggo didol Survey / Tender Awak, LOA 15.93m, 1975
Kapal prau - Draf kapal 0.9m
€135,000
Kapal crane kanggo didol 38.25m Floating Crane for Sale, LOA 38.25m, 2000
Kapal crane - GRT 786
€300,000
Kapal feri kanggo didol BANGUNAN ANYAR - 24m Ferry Penumpang, LOA 23.6m
Kapal feri - Draf kapal 0.8m
Kapal Pasokan Cepet (FSV) kanggo didol 298' DP2 Multi-Tujuan Dhukungan Kapal, DWT 2000, LOA 90.52m, 1976
Kapal Pasokan Cepet (FSV) - Draf kapal 4.5m - GRT 3186
$2,850,000
Kapal longline kanggo didol 27m Freezer Kapal Garis Panjang, LOA 27.73m, 1967
Kapal longline - Draf kapal 3m - GRT 164
no ship photo KAPAL ROPAX Cilik didol, DWT 148, LOA 78.8m, 1977
kapal RORO - Draf kapal 2.99m - GRT 1117
Kapal longline kanggo didol 30m Tuna Long Liner, LOA 30.9m, 1973
Kapal longline - Draf kapal 3.85m - GRT 246
Kapal patroli kanggo didol Kapal Patroli Tugas Berat Vlet, LOA 15.3m, 1993
Kapal patroli - Draf kapal 1.3m
tukang keruk kanggo didol Kapal Keruk / Trawler, LOA 41.61m, 1989
tukang keruk - Draf kapal 2.59m
Towboat kanggo didol 10,8 Ton bollard Narik Twin Screw Steel Tug, LOA 14m, 2011
Towboat - Draf kapal 2.2m
$950,000
kapal pesiar kanggo didol Butik / Cruise Ship Jones undhang Compliant, LOA 177m, 1994
kapal pesiar - Draf kapal 6m
$2,100,000
Total ditemokake: 3455
Tambah kapal
Njaluk kapal

mlebu

Kelalen sandi? Klik kene

Ora anggota? Ndaftar gratis