Kapal kanggo didol

no ship photo 101mt DWT 5417 blt 2008 tween decker Kargo Umum, DWT 5417, LOA 101.8m, 2008
Pembawa akeh - Draf kapal 5.417m - GRT 3797
Cruiseferry kanggo didol Taksi Banyu 23 (Sold), LOA 6.6m, 2016
Cruiseferry - Draf kapal 0.5m
£25,000
kapal RORO kanggo didol Kapal RoRo 191m / 2774 meter jalur didol / #1064751, DWT 15, LOA 190.79m, 2006
kapal RORO - Draf kapal 7.8m
Pembawa akeh kanggo didol 88m / Kapal Serbaguna / Kapal Kargo Umum didol / #1031113, DWT 3, LOA 87.84m, 1986
Pembawa akeh - Draf kapal 5.49m
$1,300,000
kapal RORO kanggo didol 46m / 158 pax Penumpang / Kapal RoRo didol / #1074886, LOA 45.85m, 2010
kapal RORO - Draf kapal 1.7m
Pembawa akeh kanggo didol 88m / Deck Cargo Ship for Sale / # 1046467, DWT 2, LOA 87.5m, 1989
Pembawa akeh - Draf kapal 3.63m
€1,300,000
Towboat kanggo didol 31m / 51ts BP Tug for Sale / #1073940, DWT 195, LOA 30.5m, 2010
Towboat - Draf kapal 4m
$4,500,000
Towboat kanggo didol Twin Screw Tug for Sale, DWT 2278, LOA 27.08m, 1993
Towboat - Draf kapal 3.77m - GRT 219
Tongkang kanggo didol 34m / 16,46m Ponton / Tongkang didol / #1101407, DWT 1, LOA 34.16m, 2013
Tongkang - Draf kapal 2.44m
$750,000
kapal RORO kanggo didol 46m / 158 pax Penumpang / Kapal RoRo didol / #1074887, LOA 45.85m, 2013
kapal RORO - Draf kapal 1.85m
Towboat kanggo didol Damen Stantug 1205, "TOR", LOA 13.8m, 2017
Towboat - Draf kapal 1.8m
€750,000
Kapal pasokan kanggo didol 102m / Heavy Load Carrier for Sale / # 1000009, DWT 5, LOA 101.8m, 2008
Kapal pasokan - Draf kapal 4.9m
€10,000,000
rig pengeboran jack-up kanggo didol 55m / 400ts Crane Jack Up for Sale / # 1078451, DWT 1, LOA 55m, 2012
rig pengeboran jack-up - Draf kapal 3.2m
$25,000,000
kapal pesiar kanggo didol 1964 Uniflite 40, LOA 40m, 1964
kapal pesiar - Draf kapal 3m
$39,900
Kapal kanggo pangolahan lan pangiriman iwak kanggo didol PELAGIC TRAWLER, LOA 62.6m, 2011
Kapal kanggo pangolahan lan pangiriman iwak - Draf kapal 6.6m - GRT 427
prau ladang angin kanggo didol 16m / 12 pax Crew Transfer Vessel for Sale / # 1081326, LOA 15.5m, 2009
prau ladang angin - Draf kapal 1m
£1,500,000
no ship photo 129mt RORO FERRY FOR SALE, LOA 129m, 2001
kapal RORO
Kapal kerja kanggo didol 1987 Delta Bukak 1400 Prau Kerja, LOA 14.2m, 1987
Kapal kerja - Draf kapal 1.17m
£150,000
Kapal reefer kanggo didol 136mt 9.622 MT ing 7,8m 717 TEU SINGLE DECKER, DWT 9622, LOA 136m, 2008
Kapal reefer - GRT 7393
no ship photo 2 xRO-RO CARGO, 2 DECKS / KELAS INSB, DWT 3500, LOA 105.62m, 1981
kapal RORO - Draf kapal 4.97m - GRT 5535
Total ditemokake: 3455
Tambah kapal
Njaluk kapal

mlebu

Kelalen sandi? Klik kene

Ora anggota? Ndaftar gratis