Kapal kanggo didol

Towboat kanggo didol 197' DP1 AHST Dhukungan Kapal, DWT 1700, LOA 60m, 2009
Towboat - Draf kapal 5.1m - GRT 1763
$2,200,000
Towboat kanggo didol 194' 5.500 HP Dhukungan AHST, DWT 1450, LOA 59m, 2005
Towboat - Draf kapal 4.8m - GRT 1523
$1,300,000
Landing Craft, Tank kanggo didol 1954/2012 119' x 34' LCU Landing Craft - Gambar Anyar!, LOA 119m, 2011
Landing Craft, Tank - Draf kapal 5m - GRT 217
Fishing Trawler kanggo didol New Mbangun 13.85m Custom Fishing Vessels, LOA 13.85m
Fishing Trawler - Draf kapal 2m
kapal pesiar kanggo didol 754' Kapal Pesiar, DWT 6731, LOA 299.84m, 1992
kapal pesiar - Draf kapal 7m - GRT 50764
$52,000,000
Pilot boat kanggo didol Pilot boat 18 meter, LOA 16m, 2016
Pilot boat
Towboat kanggo didol 32tbp Spanyol Tugboat, LOA 25m, 1982
Towboat - Draf kapal 4.36m
Tongkang kanggo didol SPLIT HOPPER BARGE, DWT 678, LOA 50.3m, 1989
Tongkang - Draf kapal 3m - GRT 477
Pembawa akeh kanggo didol 82mt KOTAK FULL/OPENHATCH - KULIT GANDA - GLESS DWT 2806 ing 4,72m, DWT 2806, LOA 82m, 1986
Pembawa akeh - Draf kapal 4.72m - GRT 1585
Tongkang kanggo didol Sertifikasi penumpang anyar. 75 pku, LOA 26.85m, 1983
Tongkang - Draf kapal 1.4m
€110,000
Pembawa akeh kanggo didol CM0713 Kapal kargo umum 5540 DWT/200 TEU/1996 BLT Ice 1A for sale, DWT 5540, LOA 101m, 1996
Pembawa akeh - Draf kapal 5.5m
Towboat kanggo didol CM0710 Damen stan tug AHTS 5000 HP/75 TBP/2012 BLT for sale, LOA 41m, 2012
Towboat - Draf kapal 4.25m
Pembawa akeh kanggo didol CM0707 Kapal kargo laut MPP 4200 DWT/220 TEU/1997 Damen BLT for sale, DWT 4200, LOA 90m, 1997
Pembawa akeh - Draf kapal 5.7m
Towboat kanggo didol CM0711 Damen Stan Tug AHTS 4000 HP/58 TBP/2003 BLT for sale, LOA 40.8m, 2003
Towboat - Draf kapal 4.75m
Kapal reefer kanggo didol 2008 Offshore - Suplai Dhukungan Kapal Didol & Charter, LOA 57.4m, 2008
Kapal reefer - Draf kapal 4m
$2,500,000
no ship photo 68mt Freezing trawler karo pabrik udang, LOA 68.66m, 1972
Fishing Trawler - Draf kapal 5m - GRT 1404
Tongkang kanggo didol Crane Pipelaying Barge, LOA 122m, 1969
Tongkang - GRT 10324
$11,800,000
Tongkang kanggo didol tongkang crane transshipment untuk pasir bauksit bijih batubara dll
Tongkang
Kapal prau kanggo didol 2011 Awak Kapal, LOA 15.5m, 2011
Kapal prau - Draf kapal 0.9m
$600,000
Kapal Pasokan Cepet (FSV) kanggo didol 127' Kapal Dhukungan Pengawal, LOA 38.75m, 1981
Kapal Pasokan Cepet (FSV) - Draf kapal 4.4m - GRT 329
$250,000
Total ditemokake: 3463
Tambah kapal
Njaluk kapal

mlebu

Kelalen sandi? Klik kene

Ora anggota? Ndaftar gratis