Kapal kanggo didol

Kapal survey kanggo didol 216' SURVEY Dhukungan VESSEL, DWT 2000, LOA 216m, 2002
Kapal survey - GRT 1594
$2,600,000
Katamaran kanggo didol 150' FERRY CEPAT, DWT 49, LOA 150m, 1999
Katamaran
$6,250,000
Kapal RoPax kanggo didol 232' FERRY ROPAX CEPAT, LOA 232m, 1995
Kapal RoPax - Draf kapal 2.1m - GRT 1760
$10,500,000
Katamaran kanggo didol 254' FERRY ULTRA CEPAT, DWT 142, LOA 254m, 1997
Katamaran - Draf kapal 19m - GRT 1737
$11,500,000
Katamaran kanggo didol 148' FERRY CEPAT, LOA 148m, 2000
Katamaran - GRT 575
$6,250,000
Kapal reefer kanggo didol 177' KAPAL SUPPLY OFFSHORE, LOA 177m, 2004
Kapal reefer - Draf kapal 3.8m - GRT 1058
$9,500,000
Kapal reefer kanggo didol 178' KAPAL Dhukungan Offshore, LOA 178m, 2009
Kapal reefer - Draf kapal 3.8m - GRT 1108
$9,500,000
Kapal motor kanggo didol 1997 48'6 x 16' x 6'9 GRP Kapal Penumpang - Dikurangi dadi $60K, LOA 48m, 1997
Kapal motor - Draf kapal 6m - GRT 60
Towboat kanggo didol 26M TUGBOAT, LOA 26.8m, 2000
Towboat - Draf kapal 3.1m
Tongkang kanggo didol 1999 PLATFORM / Jack Up Crane 25,00 m, LOA 25m, 1999
Tongkang - Draf kapal 1.4m
Landing Craft, Tank kanggo didol LCT SEMI-OPEN WITH RAMP AFT, LOA 72.5m, 2010
Landing Craft, Tank - Draf kapal 3m - GRT 802
Kapal patroli kanggo didol 1970 Aneka Live Aboard For Sale, LOA 27.3m, 1986
Kapal patroli
€375,000
Kapal patroli kanggo didol BANGUNAN ANYAR - 18m Kapal Patroli / Kapal SAR, LOA 18m, 2021
Kapal patroli - Draf kapal 0.85m
Towboat kanggo didol (USED) 14,50M TWIN SCREW CREW BOAT 20PAX, LOA 14.5m, 2013
Towboat - Draf kapal 1.5m - GRT 2
kapal RORO kanggo didol 196m / 1.500 pax Penumpang / Kapal RoRo didol / #1091536, LOA 196.27m, 2016
kapal RORO - Draf kapal 6.2m
Kapal Pasokan Cepet (FSV) kanggo didol 131' Kapal Dhukungan Pengawal, LOA 131m, 1980
Kapal Pasokan Cepet (FSV) - Draf kapal 15m - GRT 383
$295,000
kapal RORO kanggo didol 120m / 1.026 pax Penumpang / Kapal RoRo didol / #1036324, LOA 120m, 2006
kapal RORO - Draf kapal 5m
Towboat kanggo didol 24m / 12ts BP Tug for Sale / #1089958, DWT 28, LOA 24.43m, 1963
Towboat - Draf kapal 3.1m
€60,000
Kapal pasokan kanggo didol 56m AHTS 4800 BHP, LOA 56m, 2012
Kapal pasokan - Draf kapal 3.6m
$1,950,000
Kapal pasokan kanggo didol 61m / DP 1 / 70ts BP AHTS Kapal Didol / #1066819, DWT 1, LOA 60.5m, 2008
Kapal pasokan - Draf kapal 5.2m
$4,000,000
Total ditemokake: 3463
Tambah kapal
Njaluk kapal

mlebu

Kelalen sandi? Klik kene

Ora anggota? Ndaftar gratis