Kapal kanggo didol

kapal pesiar kanggo didol 221m / 1.782 pax Cruise Ship for Sale / # 1038349, LOA 220.52m, 1993
kapal pesiar - Draf kapal 7.6m
$20,000,000
Kapal motor kanggo didol 29m / 100 pax Kapal Penumpang for Sale / # 1055191, LOA 29m, 1994
Kapal motor - Draf kapal 1.4m
$470,000
Landing Craft, Tank kanggo didol 54m / Landing Craft for Sale / # 1084820, DWT 1, LOA 54.4m, 2014
Landing Craft, Tank - Draf kapal 3m
$3,000,000
Akomodasi tongkang kanggo didol 190m / 836 pax Akomodasi Kapal Didol / #1069163, LOA 190m, 2006
Akomodasi tongkang - Draf kapal 7.5m
Towboat kanggo didol 1964 52' Steel Tug Boat Larose Louisiana Dibangun, LOA 52m, 1964
Towboat
$52,995
Kapal survey kanggo didol 254' Kapal Survey Seismik, DWT 2925, LOA 78m, 1993
Kapal survey - Draf kapal 5.4m
$10,500,000
Kapal pasokan kanggo didol 216' AHST OFFSHORE SUPPLY VESSEL, LOA 216m, 1985
Kapal pasokan - Draf kapal 14m
$4,400,000
Pembawa akeh kanggo didol 2008 Offshore - Suplai Dhukungan Kapal Didol & Charter, DWT 942, LOA 47m, 2008
Pembawa akeh - Draf kapal 4.7m
€6,100,000
Kapal crane kanggo didol [CRN170] Kapal crane mandhiri, DWT 662, LOA 62.4m, 1986
Kapal crane - Draf kapal 3.35m - GRT 2206
kapal pesiar kanggo didol Tanggal Pangiriman Jangka Pendek SWB, LOA 110m, 2020
kapal pesiar
€50,000,000
Landing Craft, Tank kanggo didol 39mtr Landing Craft, DWT 261, LOA 39m, 2018
Landing Craft, Tank - Draf kapal 2m
$600,000
Kapal motor kanggo didol SWBSuperYacht utawa 5 Star Cruise Ship, LOA 224m, 2017
Kapal motor
$50,000,000
Landing Craft, Tank kanggo didol New Mbangun 50 'x 16' Aluminium Landing Craft, LOA 50m, 2020
Landing Craft, Tank
Kapal reefer kanggo didol 124mt gearless 750 TEU Container Ship, LOA 124.5m, 2008
Kapal reefer - Draf kapal 7.519m
Kapal prau kanggo didol 1999 CREW BOAT Crew Boat For Sale & Charter, LOA 19.75m, 1999
Kapal prau - Draf kapal 1.46m
€310,000
no ship photo 45mt KAPAL PELAYANG PENUMPANG (kelas BV), LOA 45m, 2012
Kapal motor - Draf kapal 2.5m
Kapal patroli kanggo didol Kapal Patroli Cepet, LOA 25m, 2021
Kapal patroli
Kapal longline kanggo didol Longliner Australia 35mtr, LOA 35m, 1982
Kapal longline
Fishing Trawler kanggo didol SWBlonglineNew, LOA 36m, 2022
Fishing Trawler
€3,625,000
Tongkang kanggo didol 500 pax Akomodasi Tongkang, LOA 123m, 2019
Tongkang
Total ditemokake: 3463
Tambah kapal
Njaluk kapal

mlebu

Kelalen sandi? Klik kene

Ora anggota? Ndaftar gratis